USA: Homokortilla pelaaminen saattaa olla riskialtista

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 4

Viimeaikaiset julkiset esiintymiset antavat vaikutelman, että republikaanien presidenttiehdokas Michele Bachmann on löytänyt itsensä ahdistettuna nurkkaan mm. miehensä kristillisten klinikoiden eheytysterapioiden vuoksi.

Michele Bachmann väistää näkyvästi kaikki kysymykset, jotka koskevat hänen miehensä aktiviteetteja ja julkisten varojen käyttöä "ex-gay" -terapioihin. Äskettäisessä Kansallisen lehdistöklubin lounaallta Washington Blade -lehti kysyi suoraan näistä hänelle hankalista asioista. Rouva Bachmann alkoikin puhua aviomiehestään, pian 33 vuotta jatkuneesta avioliitostaan ja toistaen että hänen miehensä ei ole tavoittelemassa Yhdysvaltain presidentin tehtävää.

Fred Sainz, Human Rights Campaign - HRC -organisaation varapuheenjohtaja moittii Bachmannia voimakkaasti väistelystä ex-gay-terapiakysymyksessä. Sainzin mielestä rouva Bachmann on menettänyt kosketuksensa amerikkalaiseen todellisuuteen.

Fred Sainz: "Jokainen johtava tieteellinen ja medisiininen organisaatio tässä maassa on tuominnut eheytysterapian olevan pelkkää puoskarointia."

HRC:n juuri julkaistun haastattelututkimuksen mukaan vain 24 prosenttia amerikkalaisista uskoo, että homot voidaan muuttaa heteroiksi intensiivisellä psykologisella tarapialla taikka rukoilemalla. 69 prosenttia amerikkalaisista ajattelee sellaisen terapian tehottomaksi. HRC on vaatinut republikaanien presidenttiehdokkaita sanoutumaan irti eheytysterapioista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lähde: Washington Blade

28.07.2011 09:46

Jyrkän homovastaisen Michele Bachmannin vaikenemista oman äänestysalueensa teinihomojen itsemurhista on herättänyt huomiota.

Republikaanipuolueen presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Michele Bachmann on nykyisessä kampanjassaan ja myös aikaisemmin käyttänyt avoimesti homojen oikeuksia vastustavia perusteluja. Hän on myös syytellyt homoja nk. homoagendan indoktrinoinnista eli ajamisesta yleiseen tietoisuuteen. Minnesotan koulupiirissä, joka kuuluu rouva Bachmannin alueeseen, on tapahtunut useita teinihomojen itsemurhia, joiden syyksi on osoitettu koulukiusaaminen heidän seksuaalisen identiteettinsä vuoksi. Bachmannin vaikeneminen tässä vakavassa asiassa on nyt pistetty merkille. Hänen läheisin liittolaisensa Minnesotassa, MFC (Minnesota Family Council), on sitä mieltä, että itsemurhien syy on näiden opiskelijoiden "homo-indoktrinaatio". MFC:n mukaan todellinen syy näiden nuorten itsemurhiin on "kristillisen elämäntavan" hylkääminen.

Bachmannit ovat joutuneet yhä lisääntyvään puristukseen homoasenteittensa vuoksi. Tätä ennen herra Bachmann jäi kiinni valehtelusta väittäessään ettei hänen kristillisillä klinikoillaan yritetä muuttaa (eheyttää) homoja heteroiksi. Terapiaistuntoja salaa videoinut homomies pystyi osoittamaan klinikoiden tekevän myös tällaista "terapiaa". Herra Bachmann oli todennut, että homot ovat barbaareja jotka tarvitsisivat todellisuudessa kuritusta. Yhdelle klinikoista ryhmä "homobarbaareja" iski vaatien luvattua kuritusta. Bachmann ei tullut paikalle.

Herra Bachmannin kiinnostus homojen asioihin ja hänen feminiininen tapansa esiintyä julkisuudessa on antanut aihetta epäillä Bachmannin todellista seksuaalista identiteettiä. Verkkosivusto nimeltä Pure Film Creative PFC esittelee valokuvaesimerkein rentoranteisen Marcus “Marcia” Bachmann. Kirjoituksessa todetaan "Marcia" Bachmannin elekielen olevan ilmeisen feminiinistä. PFC lupaa 10 000 amerikan dollaria ja 0 senttiä miehelle, joka voi todistettavasti osoittaa olleensa seksuaalisessa kanssakäymisessä Marcus Bachmannin kanssa. Säädyttömän ehdotuksen "Marcia" Bachmannilta saaneelle miehelle luvataan eri suuruinen palkkio tiedosta.

Herra ja rouva Bachmann ovat julkisuudessa mainostaneet olevansa parinkymmenen lapsen ja nuoren sijaisvanhempia. Tämä tieto on herättänyt myöskin kysymyksiä ja kummastusta.

Lähde: Washington Post ja useat muut lehdet.

PFC: \\\'Kuulut joukkoomme, Marcia Bachmann\\\'
Washington Blade -lehden uutinen lehdistölounaalta

4 kommenttia

Yhdysvaltain poliittiset taistot ovat joskus hyvin raakoja ja likaisia. Ehdokkaiden lähipiirikin joutuu auttamatta suurennuslasin alle ja mustamaalauksen kohteeksi pienimmänkin syyn tullessa julki. Jos jollakin tavalla tulisi vahvistetuksi se, että herra Bachmann olisikin todellisuudessa kaappihomo, se olisi mitä luultavimmin kuolinisku hänen vaimonsa haaveille presidenttiydestä ja rankka takaisku homovastaisille tahoille USA:ssa.
  • 2 / 4
  • Havainnoija
  • 28.7.2011, 18.56
Minnesotan viranomaiset ovat nimenneet piirikunnan ja lähialueet, joita Michele Bachmann edustaa, itsemurhapiirikunnaksi useiden hlbt-teinien tekemien itsemurhien vuoksi. Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että monet hlbt-nuoriin kuuluvat ovat kärsineet koulukiusaamisesta. Vanhemmat ovat suruissaan, ja jotkut ovat sitä mieltä, että heidän lapsensa olisi elossa, mikäli he eivät olisi muuttaneet alueelle.

Minnesotassa on yritetty puuttua koulukiusaamiseen, mutta Bachmann on vastustanut kaikkia toimenpiteitä kiusaamisen lopettamiseksi.

Bachmannien tueksi on kiirehtinyt myös Family Research Council. FRC ei nimestään huolimatta auta perheitä eikä tutki mitään. Se on ihmisoikeusjärjestö SPLC:n listaama vihajärjestö:
http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2010/winter/the-hard-liners

FRC puolustaa Micheleä ja hänen miehensä puoskarointia. Kuten arvata saattaa, FRC ja paikallinen järjestö Minnesotassa vaativat homoja olemaan suvaitsevaisia, ja väittävät teinien itsemurhien johtuvan homojen aggressiivisesta agendasta.

Bachmannin klinikalla tapahtuvan puoskaroinnin paljastanut Truth Wins Out -järjestö vastaa homoviharjärjestö FRC:lle:

http://www.truthwinsout.org/pressreleases/2011/07/17793/

Michele Bachmann ei suostu vastaamaan, vaan lopettaa haastattelun, jos hänelle esitetään tärkeitä kysymyksiä.

Ääriuskovaisten homovihajärjestöt, joita sikiää kaikkialla, vahingoittavat eniten lapsia ja nuoria. Se että tällainen toiminta sallitaan kaikissa länsimaissa, on käsittämätöntä. Suomessakaan ei haluta puuttua yhteiskuntaa ja kansalaisia vahingoittavaan toimintaan.