Finlandization 25 - Porvoo, Helsinki ja Tampere

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

Vuosittaista Finlandization-tapahtumaa vietetään 25. kerran 27. - 31. heinäkuuta. MSC Finlandin järjestämä viisipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen esimerkiksi kumista, nahasta ja univormuista kiinnostuneita miehiä Suomesta ja ulkomailta. Ohjelmaa on Porvoossa, Tampereella ja Helsingissä.

Ohjelmaa:

Tapahtuma alkaa keskiviikkona, jolloin järjestetään saunailta Porvoossa.

Torstaina on vuorossa parin tunnin mittainen opastettu kävelyretki Tom of Finlandin merkittäviin kohteisiin eteläisessä Helsingissä. Kävelyn aikana seikkaillaan Tomille sota-ajoista lähtien tutuissa paikoissa syntisessä Helsingissä. Kierros alkaa kello 19 Svenska Teaternin vierestä Erottajan bussipysäkiltä, kiertää Esplanadin ja Etelärannan kautta Tähtitorninmäelle ja Kaivopuistoon. Kierroksella esitetään myös otteita Tom of Finlandin haastattelusta. Illalla juhlitaan vielä Ison Roobertinkadun Hugo's Room -baarissa.

Perjantaina vietetään Tampereen Mixeissä Finlandization-tapahtuman lämmittelyjuhlia. Näissä juhlissa on pukukoodi; nahkaa, kumia, farkkua, skinhead- tai armeija-tyyliä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lauantai-iltana puolestaan järjestetään pääjuhla Helsingin Hakaniemessä, Ravintolalaiva Wäiskissä. Kolmessa kerroksessa on ohjelmaa pikkutunneille asti - ja luonnollisesti sisään pääsee vain teemaan oikein pukeutuneena.

Sunnuntaina tapahtuma päättyy brunssiin Hugo´s Roomissa.

Tapahtuman järjestävä MSC Finland - Tom's Club on fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. Keväällä 35 vuotta täyttänyt MSC on puolestaan osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.

www.mscfin.fi/f25
tiedot tapahtumakalenterissa
Varhaishistoriaa ennen MSC Finlandia ja Finlandizationia

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!