Katoliset lääkärit Saksassa antavat homeopaattista eheytyshoitoa homoille

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • JuhaniV
  • 6

Katolisten lääkäreiden järjestö UCP Saksassa uskoo että he voivat parantaa homojen ja lesbojen seksuaalisen orientaation homeopaattisella lääkityksellä. Homo-homeopatia on saanut jyrkän tuomion saksalaiselta homojärjestöltä LSVD:ltä. Lääkärijärjestön verkkosivuillaan lupaamaa "Terapiavaihtoehtoja homoseksuaalisuuteen" pitää LSVD homoihin kohdistuvana loukkauksena ja hävyttömyytenä.

Katolisten lääkäreiden järjestö ilmoittaa, ettei homous ole sairaus. Heidän suosittelemallaan homeopaattisella lääkityksellä homotaipumukset voidaan pitää hallinnassa. Näitä suositeltuja hoitoja ovat "perushoidot homeopaattisilla välineillä, esimerkiksi "homeopaattisilla laimennetuilla liuoksilla kuten Platinium", "psykoterapialla" ja "uskonnollisella neuvonnalla". Eräs tuollainen homeopaattinen lääke on nimeltään Globuli, joka on pikkuruisia pillereitä, koostuen suurimmaksi osaksi sokerista.

Lääkärijärjestö UCP on sitä mieltä, että monet homot ovat ahdistuneita ja onnettomia. Heille pitää tarjota vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Homojärjestö LSVD pitää jopa tuollaisten "hoitomuotojen" tarjoamistakin vaarallisena. "Kaikki vakavasti otettavat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että seksuaalinen orientaatio on muotoutunut jo varhaisessa vaiheessa lapsuudessa."

Lähde: Spiegel Online International 2.6.2011

Homeopatia Wikipedian mukaan:
Homeopatia on lääketieteen hylkäämä oppisuunta, jonka mukaan tauteja tulisi hoitaa antamalla potilaalle pieniä määriä sellaista ainetta, joka suurina määrinä tuottaa tautia muistuttavia oireita. Homeopatia on lääketieteen ja luonnontieteiden vastaista uskomushoitoa. Sen kehitti Samuel Hahnemann 1700 luvun lopulla.

**********

Saksassa homeopatialla on tänäkin päivänä mittava kannatus. Lääkevalikoimassa on tuhansia nimikkeitä. Tietenkin suuri määrä rahaa liikkuu myös homeopaattisessa lääkinnässä.

6 kommenttia

No, homeopatia on onneksi riittävän älytön puoskaroinnin muoto, että jo keskimääräiselläkin älyllä varustettu kansalainen sen tajuaa. Henkisestä väkivallastahan tässäkin on lopulta kysymys. Ja se että henkistä väkivaltaa puoskaroimalla harjoittavat lääkärit tekee siitä erityisen tuomittavaa. Mutta menetelmä valinta tekee tästä ehkä harmittomimman käännytysyrityksen ikinä. :)
  • 2 / 6
  • decoctor Sokal
  • 3.6.2011, 11.12
Hyytävää mutta ei yllättävää. Suomessakin homeopatia on pop, erityisesti sairaanhoitajien piirissä kuten "eheytyksetkin". Sosiaali- ja terveysministeriö erehtyi pari vuotta sitten vetämään homeopaatit ym. henkiparantajat mukaan valmistelemaan puoskarilakeja. Homeopaatti-lääkäri edusti uskomushoitoja puoskarityöryhmässä. Homma lähestulkoon kääntyi päälaelleen: puoskarointien rajoittaminen ja syrjittyjen ja haavoittuvien ryhmien suojeleminen huuhaalta kuten "eheyttelyiltä" ym. sielunsorkkimisilta meinasi lipsahtaa huuhaahoitojen virallistamiseksi! Homeopatian ym. uskomusparannusten virallistamiseksihan olivat muutamat kansanedustajat - vihreistä ja kokoomuksesta - tehneet eduskunta-aloitteitakin.