Uskonnolliset järjestöt boikotoivat homofobian vastaista mielenosoitusta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Paraguaylainen järjestö ”La Federación de Asociaciones por la Vida y la Familia (FEDAVIFA) (Elämän ja perheen puolesta taistelevien yhdistysten liitto) on aloittanut rajun painostuskampanjan, jolla se haluaa vastustaa homofobian vastaista mielenosoitusta Latinalaisen Amerikan vähiten kehittyneessä maassa.

Paraguayn sateenkaariväestön aktivistit aikovat järjestää suutelumielenosoituksen toukokuun 17 päivänä Kansalliskongressin edessä muistuttaakseen poliitikkoja näiden velvollisuudesta taistella kansalaisten tasa-arvon puolesta. Mielenosoituksen aloitteentekijä ”Somos Gay”-yhteisö on julistanut luovansa yhteisen rintaman ilman homofobiaa, seksismiä tai syrjintää.

Järjestö on kutsunut maan kansalaisia osallistumaan tapahtumaan: ”Tule kumppanisi kanssa (olette sitten lesboja, homoja biseksuaaleja, transsukupuolisia tai heteroja) yhdistämäänm kaksisataavuotista Paraguayta suudelmalla!”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mielenosoituksen lähestyessä FEDAVFA on aloittanut painostuskampanjan tapahtumaa vatsaan. Tämä uskonnollinen järjestö julisti, että ”saattaa tapahtua että vaikutuksen alaisina jotkut nuorukaiset ja tytöt voivat joutua näiden homoseksuaalisten tendenssien lumoihin”.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!