Ministeri Wallin: »Päivi Räsänen tulee kirkolle kalliiksi»

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • JuhaniV
  • 15

Poliitikkojen nokittelu jatkuu julkisuudessa. Ministeri Wallin antoi takaisin Rasaselle taman askettaisista TV-kommenteista. IS:n uutisessa Wallin toteaa mm. "On äärettömän nurinkurista, että kristitty kirkkomme joutuu puolustautumaan Kristillisdemokraatteja vastaan."

KD:en uhittelu on ilmeisesti merkkina pienoisesta paniikista vaalien alla. Puolueessa ei ehka enaa uskota kunnolliseen menestymiseen vaaleissa. Suoranaista vihaa on satanut heidan niskaansa. Uhittelun voisi arvioida jopa yliampuvaksi. Osoite on omat joukot, joiden toivotaan ryhmittyvan tiukasti puolueen linjan taakse ja marssivan suurin joukoin vaaliuurnille. Muualta tukea on saatavilla niukasti.

04.04.2011
KD:n Päivi Räsänen ilmaisee blogikirjoituksessaan loukkaantumisensa väitteistä, että Nuotta-lehden aloittama kampanja olisi ajoitettu KD:n vaalivankkurien vetämiseen. Räsänen: "Kampanja on puhtaasti sielunhoidollinen, ei poliittinen..." KD puolue haluaa Räsäsen mukaan keskittyä talous- ja hyvinvointikysymyksiin, eikä puolueella ole mitään tekemistä kampanjan kanssa.

Räsäsen loukkaantumiseen ovat vaikuttaneet blogin mukaan ministeri Wallinin ja vihreiden puolueen kriittiset luonnehdinnat kampanjasta. Varmasti HS:n oma kannanottokin on huomattu.

Helsingin Sanomien tämän päiväinen suorasukainen pääkirjoitus on otsikoitu: "Homovastaisuus vaaliaseena".
- Kristillisdemokraattien puheenjohtajan Päivi Räsäsen kannalta tuore homoseksuaalisuuden vastainen kampanja ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Aiheesta varmasti keskustellaan siellä, missä kristillisdemokraattien vaaliteltta on pystyssä.

- Nuotta-lehden ja kuuden kristillisen järjestön kampanjan viestihän on yksinkertaistettuna seuraava: homoseksuaalisuus on sairaus, josta voi parantua tulemalla uskoon.

Iltasanomien (23.3.2011) jutussa Räsänen oli luonnehtinut "Älä alistu" -kampanjaa sanalla "upeaa".

Päivi Räsäsen blogikirjoitus

15 kommenttia

Kuinkahan vaan mahtaa se kahdeksas kuuluakaan...
Jumalalle on kaikki mahdollista. Uskominen Häneen ei edellytä heteroseksuaalisuutta. "Annin" tarinassa BIseksuaali valitsee mieluummin heteroseksuaalisen elämäntavan.