Krikettitähti tuli kaapista

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Ossi Halme

Brittiläinen krikettitähti Steven Davies tuli kaapista Daily Telegraphin haastattelussa. Perheelleen Davies, 24, kertoi asiasta viisi vuotta sitten ja oma seurakin oli tiennyt jo hyvän aikaa. Aggressiivisesta pelityylistään tunnettu maajoukkuemies Davies on ensimmäinen aktiiviurallaan kaapista tullut krikettiammattilainen.

Koko Englannin maajoukkue on ilmoittanut seisovansa Daviesin takana. Ilmoituksensa jälkeen Davies sai maajoukkueen muilta jäseniltä vuolaat kehut ja kannustukset Lordsin kentällä pidetyissä harjoituksissa. Joukkueen muiden jäsenien ja seurajohdon mukaan suhtautuminen Daviesiin ei muuttunut. ”Steve on huipputyyppi, loistava kriketinpelaaja, lahjakas ja tärkeä joukkueellemme. Mikään ei ole muuttunut”, kommentoi Daviesin kollega Ian Bell.

Steven Daviesin mukaan nyt oli sopiva hetki tehdä julkinen ulostulo. Hän haluaa myös esimerkillään rohkaista muita olemaan oma itsensä ja antamaan tukensa muillekin, jotka haluavat päivittää urheilun asenteita.

Davies on lyhyen ajan sisään jo toinen joukkuelajin ammattilaisurheilija, joka on tullut kaapista.
Kriketti on erittäin suosittu urheilulaji Britanniassa ja useissa sen entisissä siirtomaissa eli Brittiläisessä Kansainyhteisössä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!