Tikkurilan seurakunta on lopettanut avioliittokoulut. Homopareille luvataan myös rukoushetkiä.

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 4

Tikkurilan seurakunnan lehti Vantaan Lauri:

- Kirkkoherra Janne Silvastin mukaan seurakunta on lopettanut avioliittokoulun järjestämisen Ranssien kanssa. He ovat itse jo aiemmin ilmoittaneet halukkuudestaan antaa tilaa muille avioliittotyön jatkajille.

- Tikkurilan seurakuntaneuvosto käsittelee 17.3. seurakunnan avioliittoja tukevan toiminnan uudistamista.

- Parisuhdetta ja perheitä tukevaa toimintaa aiotaan edelleenkin järjestää. Olemme yhteydessä Vantaan seurakuntien perheneuvontaan, jotta toiminnan sisältö varmasti noudattaa kirkon parisuhdeopetuksia, toteaa Silvast.

- Janne Silvastin mukaan Tikkurilan seurakunnan nimissä ei pidä opettaa ihmisiä eriarvoisuuteen asettavia oppeja ja esimerkiksi homoseksuaalit ovat tervetulleita seurakunnan toimintaan tasavertaisina seurakunnan jäseninä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Olemme ilman muuta valmiita järjestämään rukoushetkiä parisuhteensa rekisteröityneiden parien kanssa piispainkokouksen ja Helsingin piispan Irja Askolan ohjeen mukaisesti. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

09.03.2011 09:41
Voimakkaasti moititut homoja ja naisia alistavat avioliittokurssitukset ovat palanneet Tikkurilan seurakuntaan sisällöiltään vain hiukan lievennettyinä.

Vantaan Sanomat kertoo uutisessaan, että Tikkurilan seurakunta on jatkamassa kurssituksia.

– Sanamuotoja on hieman lievennetty, mutta edelleen esimerkiksi homoseksuaalisuus torjutaan täysin, seksi on sallittu ainoastaan heteroavioliitossa, mies- ja naiskäsitykset ovat tasa-arvon vastaisia ja itsetyydytystä pidetään haitallisena.

Vantaan Sanomien uutinen avioliittokursseista Tikkurilan seurakunnassa

4 kommenttia

  • 2 / 4
  • aivan uskomatonta
  • 9.3.2011, 16.52
Niitten pitää varmaan täydentään kurssimateriaaliaan katolisella osiolla, sillä kaikkihan naimisissa olevat akkamiehet vonkaavat nykyään nuoria.