Perun kirkko painostaa presidenttiehdokkaita

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Perulainen kardinaali painostaa maan presidenttiehdokkaita paljastamaan, aikovatko he murentaa yhteiskuntaa hyväksymällä ”luonnon vastaisia muutoksia”.

Perun presidentinvaalit on määrätty pidettäväksi 10 päivä huhtikuuta. Vaalikeskusteluissa ovat myös tulleet esille homojen, lesbojen, transsukupuolisten ja biseksuaalien oikeudet, mikä on saanut kirkon sekaantumaan politiikkaan ja vaatimaan ehdokkaita kertomaan, mitä he aikovat tehdä, jotta kansa saa tietää ”aikovatko he murentaa yhteiskuntaa luonnon vastaisin muutoksin”.

Huolimatta viimeisten vuosien talouskasvusta Perun köyhien lukumäärä on pysynyt suurena. Perulaisessa yhteiskunnassa kardinaali Juan Luis Ciprianilla on suuri vaikutusvalta, ja hän keskittyy talousongelmista huolimatta vastustamaan jokaista presidenttiehdokasta, joka uskaltaa myöntää kaikille kansalaisille yhtäläiset oikeudet.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Cipriani lausui tiedotusvälineille, että ”hänen on ilmaistava itsensä selvästi, että hän pohtii abortteja, näitä liittoja jotka eivät ole avioliittoja, huumeiden käyttöä, (..) myös tapoja, haluamme tietää ketä äänestää”. Ciprianon mukaan poliitikot eivät saa murentaa yhteiskuntaa luonnon vastaisin muutoksin; avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, koska se toteutetaan fyysisesti, psykologisesti ja henkisesti, eikä kahden samaa sukupuolta olevan välinen, koska luonto sanoo, että se on väärin.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!