Voiko heteromies olla ´gay-friendly´?

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 8

Monilla heteromiehillä on homo-ongelma: he eivät voi julkisesti asettua puolustamaan homoja, koska heitä itseään aletaan epäillä homoiksi. Mainonnan ja markkinoinnin opiskelijat Emil Tiismann, Matilda Kahl ja Jacob Semplerdie rakensivat tempauksen Balls of Pride. Taustalla on GLAAD eli Gay and Lesbian Alliance Against Defamation.

Nyt otetaan mukaan näiden heteromiesten tyttöystävät. Kun nämä sanovat, että heidän miesrakastettuna on pro-gay, tietää jokainen, että kyse on heteroparista. Silloin löytyy munaa julistautua gay-friendlyksi.

Tässä tempauksessa pyritään rikkomaan maailman suurimman pallomeren maailmanennätys. Jokainen pari, jossa mies avoimesti tunnustaa olevansa gay-friendly, tuo pallomereen kaksi lisäpalloa. Käytännössä se menee näin: Kun tyttö merkitsee facebook-profiiliinsa "Balls of Pride", sininen ja pinkki pallo vaeltavat virtuaaliseen pallomerialtaaseen. Pride-viikolla 2011 pitäisi olla valtava palloröykkiö ja kaikki, homot ja heterot, kutsutaan uimaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

promovideo

8 kommenttia

Tämä heteromiesten (ja vähän heteronaistenkin) homo-ongelma on tuttu juttu.

17.5.2007 Jone Nikula nimitettiin homofobian vastaisen työ Hyvän tahdon lähettilääksi. Monilla nettipalstoilla alkoi aikamoinen kauhistelu, että kuinka Nikula hyppäsi homojen kelkkaan, rupesi julkisesti homoystävälliseksi. Moni hämmästeli Nikulan suostumista tällaiseen pro-gay -tehtävään ja niin edelleen. Palstoilla epäiltiin Nikulan omaa seksuaalista suuntautumista.

http://ranneliike.net/teema?aid=342&cid=18
Mutta toisaalta: Alex Stubb on ollut mm. Vantaan Tikkurilassa muutama vuosi sitten pidetyn Sateenkaari-näyttelyn suojelija. Hän on ollut mukana muissakin sateenkaari-aiheisissa aktiviteeteissa.

Silmiini ei ole osunut ensimmäistäkään epäilyä Stubbin seksuaalisesta identiteetistä.