Brasilialaisministeri tukee homojen oikeutta adoptoida

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

María Do Rosario, josta tulee ihmisoikeusministeri Brasilian vastavalitun presidentin Dilma Rousseffin astuttua virkaan, on ilmoittanut laittavansa orpolasten oikeudet etusijalle on adoptiovanhempien seksuaalien suuntautuminen mikä tahansa. Seksuaalinen suuntautuminen ei ratkaise sitä, onko hyvä isä tai äiti.

María Do Rosario, josta tulee Brasilian uusi ihmisoikeusministeri , on ilmoittanut kiinnittävänsä ministerinä erityistä huomiota homoparien tekemiin adoptioihin ja homofobian vastaiseen taisteluun.
Ministeri ilmoitti, että kun homoperheet adoptoivat, kyseessä on jotain hyvin tärkeää orpolapsille. Brasilian on turvattava näiden lasten perheiden oikeudet. Seksuaalinen suuntautuminen ei määrää sitä, onko hyvä isä tai äiti. On erittäin tärkeää torjua ennakkoluulot.

Do Rosario vakuutti voimistavansa homofobian vastaista taistelua viitaten tällä homoihin viime aikoina kohdistuneisiin väkivallantekoihin. Näiden rikosten motiivina on viha homoseksuaalien inhimillisiä ominaisuuksia kohtaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Työväenpuolueeseen (Partido de los Trabajadores – PT) kuuluva Maria Do Rosario astuu virkaansa tammikuun ensimmäisenä päivänä Dilma Rousseffin otettua vastaan presidentin viran.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!