Tampereen Blue Oyster Bar lopetti

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 8

Tampereen keskustassa toiminut Blue Oyster Bar on laittanut lapun luukulle. BOB oli auki viimeistä kertaa tapaninpäivänä 26. joulukuuta 2010. Asiasta kerrottiin ravintolan Facebook-sivulla.

Blue Oyster Bar ehti toimia Satamakadulla runsaat pari vuotta.

Tampereen homopaikoista baarimaisin Blue Oyster toi Tampereelle ensimmäisen homoterassin. Viime kesänä kaupungissa järjestetty "epävirallinen pride-kulkue" starttasi Blue Oyster Barin edustalta. Viime keväänä baari joutui ryöstön kohteeksi.

Edellisen kerran seksuaalivähemmistölle suunnatulle ravintolalle sanottiin Tampereella hyvästit kesän korvalla, kun yökerho Pink pisti oven säppiin. Pink pyrki profiloitumaan "heteroystävälliseksi homobaariksi" ja se oli auki pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Viime aikoina on puhuttu ravintoloiden voimakkaasti laskeneesta alkoholimyynnistä. Myynnin lasku on kurittanut erityisesti anniskeluun keskittyneitä paikkoja. Ruokaravintoloiden tilanne on ollut parempi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tampereelle sateenkaarevaa asiakaskuntaa jää palvelemaan Mixei-yökerho ja joitain kertoja vuodessa järjestettävät Tampereen Setan Leimarit.

Blue Oyster Bar Facebookissa

8 kommenttia

"Viime aikoina on puhuttu ravintoloiden voimakkaasti laskeneesta alkoholimyynnistä."

Onko se laskenut voimakkaasti? Sellainen 3% vuotuinen lasku tekee kyllä selvää jälkeä liiketoiminnasta muutamassa vuodessa.

Lähikuppila kärvistelee myös ja Ossuuskauppa Hämeenkadulla pamautti kiinni useamman ravintolan riideltyään ensin vuokranmaksusta.

"Ruokaravintoloiden tilanne on ollut parempi."

Lounas ja pikaruoka varmaan myy, gourmet:sta en tiedä.
  • 2 / 8
  • Hannu, Tre
  • 2.1.2011, 13.41
Tämä ei oikeastaan ollut uutinen. Jo yli vuosi sitten ihmettelimme, kuinka se yleensä pysyy pystyssä. Mietimme myös sitä, voisiko Oysterin palvelua arvostella. Se ei ollut mahdollista. Ei voi arvostella sellaista mitä ei ole.