Saako poikapareja näkyä Hetero-Suomessa?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 5

Helsingin Sanomissa HS.fi:n uutispäällikkö Maija Aalto kommentoi linnanjuhlien tanssiaistapahtumia. Puhutaan mm. Leena Sarven kommenteista. Kun loukkaukset eivät osu omalle kohdalle, on helppo sanoa, että mitäpä tuosta - kohu on ylimitoitettua ja turhaa.

Edelleen vanhat asenteet elävät: "Yksi rinnastaa rakkauden eläinseksiin, toinen paasaa homojen maailmanlaajuisesta salaliitosta. Kolmas ihmettelee, miten jotain Jenni Vartiaista voidaan soittaa lasten kuullen, kun sehän ihan selvästi yllyttää lesborakkauteen, kauhistus."

HS:n kommentissa sanotaan että: "Käsitteen avioliitto ulottaminen kaikkiin ei tietysti ole mikään ihmelääke, mutta auttaisi ehkä edes vähän. Ehkä kielessä ja laissa tapahtuva pieni muutos tekisi aavistuksen hankalammaksi syrjiä yksityiselämän perusteella esimerkiksi työelämässä.
Avioliittoa instituutionahan tämä itse asiassa vain vahvistaisi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sukupuolineutraalista avioliitosta on kasvanut suuri ihmisoikeuskysymys. Ja tanssimiseen, siihen varsinkin pitää olla oikeus kaikilla. Itsenäisyyden juhlistaminen on isompi asia kuin tyyli".

Koko kommentti on tässä
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Parketilla+pit%C3%A4%C3%A4+olla+tilaa+poikapareillekin/1135262511801

5 kommenttia

Tästä Aallon kommentista lienee luvassa taas kitinää ja narinaa. Pian putkahtelee kommentteja, joissa ihmetellään sitä, että Hesari julkaisee tällaisia ja valitetaan, että Hesarista on tullut Setan äänitorvi jne. jne.
On se, kyllä, kummallista, että kautta aikojen läheisyys, kohtaaminen ja rakkaus ovat olleet niin v a i k e i t a hyväksyä!!!???