Saksa: Cruising-murhaajan motiiveista tietoa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 3

7.2.2011 Viha murhien motiivina?

Vangittuna olevan miehen kuulusteluista on tihkunut tietoja. Viha on ehkä motiivina ampumisiin. Mies oli vuosia sitten Kenian lomalla vaimonsa kanssa. Siellä hänellä oli pikku seikkailukja paikallsiten naisten kanssa. Yksi naisista oli transvestiitti ja vuosia myöhemmin miehellä todettiin HIV. Hän piti Keniaa tartuntapaikkana.

(ShortNews)

14.12.2010 Poliisi sai kiinni homojen murhaajan Saksassa


Saksan poliisi on löytänyt homojen murhaajan. Hänen autostaan on löytynyt murha-ase. Mies ehti ampua kaksi homoa moottoritien varrella ns. cruising-alueella. Löytyi myös ammuksia, jotka muistuttavat murhissa käytettyjä harvinaisia hylsyjä. Mies on 55-vuotias ja naimisissa. Vielä ei ole saatu selville, onko hänellä yhteyksiä homopiireihin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Motiivi on edelleen tuntematon. Hän ampui keväällä 30-vuotiaan miehen Magstadtissa ja hieman myöhemmin 70-vuotiaan Mörfelden-Walldorfissa. Molemmat ampumiset tapahtuivat levähdyspaikoilla, jotka tunnetaan cruising-alueina. Tutkijat selvittävät, onko mies ehkä tappanut enemmänkin ihmisiä. Autosta löytyi sähköshokkipistooli, naamio ja lappu: Tämä on hyökkäys!

DNA sopii suurella todennäköisyydella niihin näytteisiin, joita hänestä on saatu tekopaikoilta. Mies oli aikaisemmin virkamies Stuttgartin alueella.

13.12.2010 Epäilty kiinni

Maanantaina kerrottiin, että Saksassa moottoriteiden levähdyspaikoilla liikkunut murhaaja on ehkä saatu kiinni. Poliisi tiedottaa lisää tiistaina. Mies otettiin kiinni viikonvaihteessa, ja hän on n. 60-vuotias. Murhat olivat cruisailijoille melkoinen painajainen. Yleinen uskomus on, että monet cruisailijat ovat perheellisiä bi-miehiä.

Tapahtumista lisää ranneliikkeessä

3 kommenttia