Saksa: Cruising-murhaajan motiiveista tietoa (juttukommentit)

  • 3 / 3
  • Hannu, Tre
  • 7.2.2011 23:01
Taas todistettiin se, että olipa kyseessä murha tai maanjäristys, aina voi syyllistää homoja kuten jossain saksalaislehdessä tehtiinkin.

Eläkkeellä oleva postivirkailija siis harrasti suojaamatonta seksiä nairobilaisnaisten kanssa, jotka olivat ilmeisesti seksityöläisiä. Näistä 85 % on hiv-positiivisia. Vuosia myöhemmin hän väitti saaneensa taudin naiseksi pukeutuneelta mieheltä ja päätti kostaa homoille.

Tämän patologisen valehtelijan tarkoituksena on nyt yrittää vaikuttaa tuomareihin. Hän leimaa homot syyllisiksi yrittäen saada lievemmän tuomion. Koska kyseessä on homoviha, tuomion tulisi olla tavallista ankarampi. -Saas nähdä, mitä homofobiset vanhat tuomarit päättävät.

Edelleen kummastuttaa se, kuinka on mahdollista, että heteromiehet eivät huomaa sitä, että seksikumppani sattuukin olemaan mies. Näitä tapauksia on tullut julki viime vuosikymmenien aikana jatkuvasti. -Meikäläisellä on jo jonkin verran ikää, mutta toistaiseksi kykenen huomaamaan tietyn eron tai tietyt erot. Ymmärrätte varmaan, mitä tarkoitan.