Belgia: Arkkipiispa sai tortusta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 8

Brysselissä katolisen kirkon arkkipiispa oli lausunut tuomioita aidsista: Jumalan rangaistus. Media kritisoi kiivaasti. Yhtä kansalaista piispan puheet eivät miellyttäneet. Messun aikana arkkipiispa sai maistaa tortusta.

Piispa oli jo vuonna 2007 ja nyt taas lukenut madonluvut AIDSista. Rakkautta käytetään väärin. On anaalia ja on paljon partnereita. Arkkipiispa André-Joseph Leonardinmukaan homoseksuaalisuus on vähän niin kuin sairaalloinen laihduttaminen.

Yksi sanankuulija oli niin ärsyyntynyt, että hän Saints-Michel-et-Gudule -kategraalissa kesken messua meni alttarille ja paiskasi arkkipiipalle tortun.Youtubessa on kommentoitu: Se torttu ei olisi ansainnut sellaista kohtelua.

Keskiviikkona arkkipiispa puolustautui ja sanoi, että hänen mielipiteensä ovat muuttuneet käännösvirheiden takia jyrkemmiksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Youtubessa ikuistettu tilanne

8 kommenttia

"Rakkautta käytetään väärin. On anaalia ja on paljon partnereita"

Mistäköhän kielestä arkkipiispan alkuperäiset ja "vähemmän jyrkät" mielipiteet on käännetty?
Luin otsikon väärin. Ensilukema oli "Belgian arkkipiispa sai torttua". Onneksi muistin, että kyseisessä kirkkokunnassa on pappismiehillä selibaattilupaus, joten otsikko tuli luettua toistamiseen ja oikein.