Moskova: Ovatko homoaktivistit muuttuneet pahoinpitelijöiksi?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tuomitsi Venäjän siitä, että kaikki homomielenosoitukset on viime vuosina kielletty ja estetty poliisivoimin. Ortodoksinen nuorisojärjestö on lokakuun 22. päivästä lähtien joka päivä pitänyt Euroopan neuvoston toimiston edessä hiljaista mielenosoitusta. Tiistai-iltana mielenosoittajien kimppuun hyökättiin. Interfax-Religion kertoo, että ortodoksien mukaan kyseessä olivat homoaktivistit. Homoaktivistit huusivat: "Moskovassa pidetään homomarssi!". Hyökkääjät pakenivat, kun muutamaa mielenosoittajaa oli lyöty. Yksi joutui käymään sairaalassa.

Tämä uutinen oli katolisessa lehdessä eilen. Otsikkona on: Kristittyjen vainoa Moskovassa. Samankaltaisesta tapahtumasta on ollut puhe jo viime viikolla. Silloin poliisi sanoi, ettei tiedetä, keitä hyökkääjät ovat.

Interfaxin uutinen:
http://www.interfax-religion.com/?act=news&div=7871

Venäläinen gay-aktivisti Nikolai Aleksejev kommentoi uutista omassa blogissaan. Aleksejev oli myös Interfaxin haastateltavana. Aleksejevin mukaan samanlaisia juttuja leviteltiin vuonna 2007, kun ortodoksit osoittivat mieltä Moskovan keskustassa. Silloin syytettiin, että joku ampui heitä ilmakiväärillä. Aleksejev sanoi, että ortodoksinuoret todennäköisesti itse lavastivat tämän uusimman hyökkäyksen saadakseen lisää julkisuutta surkealle mielenosoitukselleen. Media ei ole heitä muistanut. Aleksejevin mukaan gay-yhteisöllä ei ole mitään mielenkiintoa käydä häiritsemässä tuota mielenilmausta.

Samassa paikassa pidetään seksuaalivähemmistöjen mielenosoitus marraskuun 9. päivänä. Siinä mielenosoituksessa osoitetaan tukea ihmisoikeustuomioistuimelle ja sen päätökselle.,

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=fi&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en&u=http://alexeyev.livejournal.com/432162.html&prev=_t&rurl=translate.google.fi&twu=1&usg=ALkJrhggJehcl3PEawou6NZB8n_wQFOP6g

Ensi kesän Moskovan Priden logo on julkaistu.

2 kommenttia

Eikös tuossa maassa ole totuttu mustamaalaamaan, jotta voitaisiin oikeuttaa hyökkäys. Muistuu mieleen mm. Mainilan laukaukset.
  • 2 / 2
  • masa
  • 4.11.2010, 13.04
Äskettäin keksittiin, että naisetkin voivat olla väkivaltaisia. Siitä nousi hirveä haloo. Poliittisesti korrekti tiede oli taas pimittänyt naisten todellisen luonteen. Onneksi nyt tiedämme varoa naisia, ja voimme viimeinkin tunnustaa, että eivät miehet mitään väkivaltaa koskaan tehneetkään.

Samanlainen semantiikka näyttää toimivan myös homojen ja heterojen välisissä yhteenotoissa. Kun joukko heteromiehiä hyökkää homojen kimppuun, niin ei kukaan ole väittämässä, että heteromiehet ryhmänä olisivat jotain natseja. Mutta kun homon nyrkki heilahtaa, niin välittömästi pyörähtää käyntiin essentialisoiva spekulaatio homoseksuaalisuuden "fasistisesta luonteesta".

Kyse on toisin sanoen seksuaalisesta tekopyhyydestä. Se että väkivaltaisuus nousee erityiseksi kysymykseksi vain naisten ja homomiesten kohdalla osoittaa selvästi, että väkivaltaisuutta pidetään normaalina ja tavallaan hyväksyttävänä silloin, kun tekijänä on heteroseksuaalinen mies.