Moskova: Ovatko homoaktivistit muuttuneet pahoinpitelijöiksi? (juttukommentit)

Eikös tuossa maassa ole totuttu mustamaalaamaan, jotta voitaisiin oikeuttaa hyökkäys. Muistuu mieleen mm. Mainilan laukaukset.
  • 2 / 2
  • masa
  • 4.11.2010 13:04
Äskettäin keksittiin, että naisetkin voivat olla väkivaltaisia. Siitä nousi hirveä haloo. Poliittisesti korrekti tiede oli taas pimittänyt naisten todellisen luonteen. Onneksi nyt tiedämme varoa naisia, ja voimme viimeinkin tunnustaa, että eivät miehet mitään väkivaltaa koskaan tehneetkään.

Samanlainen semantiikka näyttää toimivan myös homojen ja heterojen välisissä yhteenotoissa. Kun joukko heteromiehiä hyökkää homojen kimppuun, niin ei kukaan ole väittämässä, että heteromiehet ryhmänä olisivat jotain natseja. Mutta kun homon nyrkki heilahtaa, niin välittömästi pyörähtää käyntiin essentialisoiva spekulaatio homoseksuaalisuuden "fasistisesta luonteesta".

Kyse on toisin sanoen seksuaalisesta tekopyhyydestä. Se että väkivaltaisuus nousee erityiseksi kysymykseksi vain naisten ja homomiesten kohdalla osoittaa selvästi, että väkivaltaisuutta pidetään normaalina ja tavallaan hyväksyttävänä silloin, kun tekijänä on heteroseksuaalinen mies.