Ugandalainen lehti kiihottaa väkivaltaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Ugandalainen lehti Rolling Stones ei millään tavoin ole yhteydessä samannimiseen amerikkalaiseen musiikkilehteen. Ugandalaislehden etusivulla 2. lokakuuta kehotetaan avoimeen väkivaltaan homoja vastaan. Otsikkona on "100 Pictures from Uganda's Top Homos Leak". Kuvia on vasta 11, ja ne on otettu osittain Facebookista. Välikäsinä on ollut facebookin "ystäviksi " ilmoittautuneita. Kaikki outatut olivat yksityishenkilöitä ja heistä on kerrottu myös osoitetietoja. Aikaisemmin Red Pepper-lehti on julkaissut huhtikuussa 2009 noin 50 homon nimet. Heidän kohtaloistaan ei ole tietoja.

Nyt julkaistujen nimien joukossa on yksi amerikkalainen journalisti ja piispa Christopher Senyonjo. Piispa on oikeasti naimisissa, mutta hän on puolustanut homoja ja lesboja.

Rolling Stone -lehdessä on myös tutkivaa journalismia. On selvitetty, miksi homot ovat vaarallisia. Läntiset homot ja lesbot investoivat miljardeja, jotta udandalaisnuoret käännytettäisiin homoiksi.Rikkaat homot Amerikassa, Norjassa, Kanadassa ja Englannissa luovuttavat kuukausipalkkansa uusille homotulokkaille Ugandaan. Uudet homot saavat myös lempinimet, joilla heitä kutsutaan homopiireissä. Gay leadereiden taloissa on aina kuukauden lopulla tapaaminen. Siellä tarjoillaan viiniä. Pidot päättyvät enimmäkseen orgioihin.

Lehden mukaan jo 10 000 vanhempaa koululaista on käännytetty. Koulunsa päättäviä on 100 000 homo- ja lesbojärjestöissä aktiiveina. Lehti ei kerro lähteitään eikä edes sitä, kuka lehteä kustantaa.

Rolling Stone -lehti käyttää samoja iskulauseita kuin muut homovastustajat. Homous tuli Ugandaan kolonialismin aikana valkoisten mukana. Presidentti Yoweri Museveni pitää homoutta lännen kulttuurin negatiivisena ilmentymänä. Presidentin vaimo on ollut ensimmäinen, joka on väittänyt, että koululaisia laajamittaisesti käännytetään homoiksi rahalahjoin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Red Pepper -lehdessä oli syyskuussa kirjoitus, jossa kerrottiin, miten homohirviö raiskaa koulussa poikia. Tämä homohirviö ei sen sijaan hoida omaa vaimoaan. Todellisuudessa on kyse homoaktivistista, joka amerikkalaisessa lehdessä kertoi kouluajoistaan ja siitä, miten senikäisinä "kokeiltiin" kaikenlaista. Aktivisti elää Amerikassa maanpaossa.

Red Pepperin artikkeli netissä
http://redpepper.co.ug/index.php?option=com_content&view=article&id=175:this-gay-monster-raped-boys-in-school-but-failed-to-bonk-wife&catid=5:news

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!