Sateenkaariperheen ABC-kirjan uusi painos julkaistu netissä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti

Seta-säätiön myöntämällä avustuksella sateenkaariperheen tärkein kirja on saatu uudistettua ja julkaistua yhdistyksen nettisivuilla.

Nyt julkaistu laitos on täysin uudistettu vastaamaan nykyistä lainsäädännön tilannetta. Kirja on suunnattu sateenkaariperheille ja perhettä suunnitteleville avuksi siihen viidakkoon, johon ydinperheoletukselle rakentumaton perhe vielä tänä päivänä Suomessa väkisin joutuu. Kirjasta löytyy ratkaisut esimerkiksi etuusviidakkoon ja apilaperheen sopimuksiin.

Sateenkaariperheen ABC-kirjan ensimmäinen painos ilmestyi SETA-julkaisujen sarjassa kymmenen vuotta sitten, keväällä 2000. Toinen, tarkistettu painos julkaistiin keväällä 2005, kun mm. parisuhdelaki oli muuttanut sateenkaariperheiden juridista tilannetta. Nyt kirjan sisältö on ensimmäistä kertaa vapaasti internetissä luettavissa ja tulostettavissa.

ABC-kirja on kirjoitettu tueksi ja iloksi niille lapsiperheille ja tuleville lapsiperheille, jotka eivät rakennu kahden traditionaalisesti sukupuolittuneen ja keskenään eri sukupuolta olevan aikuisen välisen parisuhteen ympärille. Sateenkaariperheille tarpeellisia käytännön ohjeita, kokemuksia ja vinkkejä kun ei vieläkään löydy kootusti juuri mistään muualta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lähde: Sateenkaariperheet ry:n jäsentiedote

Kirja kokonaisuudessaan Sateenkaariperheet ry:n nettisivuilla

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!