Berliinin Priden jälkipyykkiä

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006

Lehtien palstoilla on paljon kirjoiteltu maineikkaan Judith Butlerin tarjoamasta yllätyksestä. Hän ei Berliinissä ottanut vastaan siviilirohkeuspalkintoaan. Hän vetosi mm. siihen, että HLBTI-maahanmuuttajia ei kohdella hyvin. Yleisön keskuudesta kuului sekä taputuksia että buuauksia.


Toinen skandaali syntyi, kun poliisi pidätti lauantaina miehen, joka humalassa puri ainakin kuutta ihmistä. Paljastui, että purija oli sama mies, joka poikaystävänsä kanssa oli viime talvena Saksan BB-talossa HIV-positiivisena pariskuntana. Heistä oli uutisia myös ranneliikkeessä.


Mitä paraatin aikana tapahtui ja miksi mies puri? Lehdissä on haastateltu tapahtuman nähneitä. Berliner Kurierissa Mike R. kertoo, että tämä mies, 43-vuotias Harald Fassinelli, oli umpihumalassa, kun hän nousi heidän paraatiautonsa lavalle. Hän oli alkanut riidellä ystävänsä kanssa ja oli ollut hyvin aggressiivinen. Alkoholisoitunut BB-tähti oli alkanut hakata ja purra lähellä olevia. Kertoja sanoo nyt olevansa huolestunut omasta terveydestään. Hän sattui olemaan siinä vierellä tyttöystävänsä kanssa. Ystävätär kertoo, että mies halusi vain tuhota muita ihmisiä puremalla. Ja mies puri yhä uudestaan ja uudestaan. Ja hän etsi uusia uhreja.

Asiantuntija sanoo, että HIV-tartunnan vaara on hyvin pieni puremistapauksessa, vaikka haavasta tulisi verta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Muut silminnäkijät kertovat samalla tavalla: ensin oli miesparin oma mustasukkaisuusdraama ja sitten alkoi tappelu ja pureminen.

Tämän lehtijutun otsikossa hän sanoo vain puolustautuneensa mutta sitten se tilanne eskaloitui.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!