Frederik Ljungberg ylpeä homohuhuista

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
  • 7

33-vuotias ruotsalainen jalkapallon ammattilainen Frederik Ljungberg on ylpeä siitä, että häntä taas on pidetty homona. Lehtihaastattelussa hän kertoo pitävänsä muodista. Homoilla on hyvä muotisilmä, joten tämä on hänelle kohteliaisuus.

Frederikiä ihmetyttää, että hänen seksuaalinen suuntautumisensa on koko ajan esillä. Hän on tehnyt päätöksen olla puhumatta asiasta. Hän ei juuri ole hiiskunut yksityisasioistaan. Hänet on nimetty Ruotsin parhaiten pukeutuvaksi mieheksi, ja hän sai maailmanmainetta mallin urallaan.

Video
http://www.youtube.com/watch?v=bI88ehdtZKI

Frederik ei ole mukana Etelä-Afrikassa. Hän lopetti kansainvälisen uransa EM-kisoihin 2008. Hän on edelleen ammattilaisena amerikkalaisessa Seattle Sounders FC:ssä. Palkka on 10 miljoonaa dollaria.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

*****

Myös QX kirjoitti samasta haastattelusta
http://www.qx.se/sport/14362/ljungberg-stolt-over-gayryktet

7 kommenttia

Minun nähdäkseni taas on julkisuudesta elävälle ihmiselle paljon hyödyllisempi taktiikka säilyttää riittävä määrä salaperäisyyttä oman persoonansa ympärillä.

Yleisön mielenkiinto säilyy paljon paremmin, kun huhuja ja "paljastuksia" velloo aika ajoin suuntaan jos toiseenkin. Ja mainostajat ei tykkää mistään niin paljon kuin julkisuudesta, kunhan se vain ei mene ylettömän negatiiviseksi.

Haluaisin nähdä enemmän julkkiksia, jotka kieltäytyvät puhumasta kaikkia yksityisasioitaan jokaiselle kyselijälle. Se olisi paljon terveempää kuin makuuhuoneensa ja ihmissuhteidensa levittely kaiken maailman sensaatiolehtien kansissa ja aukeamilla.
Mä luulen, et se on homo, koska jos se ois hetero, ni kai se ois sen jo "myöntäny". Sen sijaan tollanen "mä en puhu yksityisasioistani"-linja on aika epäilyttävä...

Sen sijaan ihan ymmärrettävää, et joku haluu pysyy kaapissa, mut miks tollanen puljaus?