Mr Gay Finland -finalistit netissä, äänestys alkaa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

16.6.2010 Finalistit on julkistettu

Tässä he ovat! Aleksanteri, Jan, Jenai, Johnny, Joonas, Kenneth, Sami.
http://www.mrgayfinland.com/

Kilpailijoiden esittelyt ovat tällä sivulla
http://www.mrgayfinland.com/11

Voittaja on mukana Helsinki Pridellä

Lehdistötiedotteessa tänään kerrotaan mm., että
"Tuore Mr. Gay finland 2010 osallistuu lauantaina 3.7. järjestettävään Pride-kulkueeseen omassa autossaan. Voittaja lähtee myös edustamaan Suomea Mr. Gay Europe -kilpailuun Geneveen sekä Mr. Gay World -kilpailuun Manilaan. Mr. Gay Finlandin täytyy olla ulkoisesti komea mutta lisäksi vaaditaan myös sisäistä charmia. Voittajan tehtävä on olla vuoden ajan homomiesten keulakuva, joka ottaa tarvittaessa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja vastustaa syrjintää."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

15.6.2010 Mr Finland -kilpailun tuotolla tuetaan itäisen Euroopan pride-tapahtumia

Huomenna keskiviikkona saamme tietää, ketkä kilpailevat Mr Gay Finland -tittelistä. Mikko Silvennoinen kuvaili Voicelle osanottajien ominaisuuksia: Silvennoisen mukaan kisaajat allekirjoittavat sopimuksen, jonka mukaan he ovat homoseksuaaleja kisan ajan. Silvennoisen mukaan tämä vakuutus riittää kisajärjestäjille. Ei siis ole väliä, mikä tilanne on ollut aiemmin tai mikä se on myöhemmin.

PÄIVITYS: Aluksi tehtiin valintoja papereiden ja perusteella. Tiettävästi sunnuntaina Mr Gay Finland -suunnitteluryhmä tapasi kandidaatit. Keskiviikkona nähdään kuvat ja alkaa äänestys. Jo viime viikolla kerrottiin, että hakijoiden joukossa on yllättävän vähän miehiä pääkaupunkiseudulta. Suomen maa on suuri ja homoja riittää myös muualle!

Mainittakoon vielä, että kyseessä ei ole kaupallinen tapahtuma. Kaikki kilpailun tuotot luovutetaan hyväntekeväisyyteen Amnestylle käytettäväksi mm. Itä-Euroopan maiden Pride-tapahtumien tukemiseen.

Seuraamme päivittäin Mr Gay Finland -blogia.

Kilpailun oma nettisivu

1 kommenttia

En ole tarkemmin perehtynyt kilpailun periaatteisiin, mutta ilmeisesti kyseessä on perinteinen kauneuskilpailu, eikä esimerkiksi homoyleisöön vetoavan persoonallisuuden etsiminen.

Sääli, sillä nyt kilpailijat vaikuttavat yksitoikkoisen tasaväkisiltä nuorukaisilta. Mieluummin antaisin henkilön persoonan tulla enemmän esille, eikä näiden kuvien tapaan, jossa missikilpailusta tutulla menetelmällä kaikki on stailattu samaan kuosiin (farkut ja musta hihaton paita). Ehkä he saavat itse kilpailussa tuoda esille myös omaa itseään?

Enemmän ikä- ja tyyppikirjoa olisin ehdottomasti kaivannut.