Tampereen Pink Nightclub lopettaa

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1

Tampereen keskustassa, osoitteessa Otavalankatu 9, toimiva Pink Nightclub päättää toimintansa. Pink Night Nightclub on auki vielä toukokuun. Viimeisellä viikolla teemana on Euroviisut, jolloin sekä semifinaalit että finaali esitetään screeniltä.

Pinkin lopettamisesta kertoi verkkosivuillaan QLife-matkailupalvelu.

Tampereella kilpailu sateenkaarevasta asiakaskunnasta on ollut kovaa, sillä kaupungissa samoilla apajilla on kaksi muutakin anniskelupaikkaa; Suomen vanhin homobaari Mixei ja toista vuotta toiminut Blue Oyster Bar. Tampereen Seta järjestää lisäksi parin kuukauden välein suosittuja bileiltoja otsikolla "leimarit".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Paikat ovat pyrkineet erilaistumaan. Baarimainen Blue Oyster toi kaupunkiin ensimmäisen homoterassin. Yökerho Mixei puolestaan kokeili dark roomia viime kesänä, mutta viranomaiset riensivät väliin kieltämään sellaisen toiminnan. Pink taas pyrki profiloitumaan "heteroystävälliseksi homobaariksi" ja perinteiseksi biletyspaikaksi, jossa lisäksi järjestetään erilaisia teemailtoja ja tapahtumia. Pink on ollut auki pääsääntöisesti vain viikonloppuisin.

pinkclub.fi
blueoysterbar.fi
mixei.com
qlife.fi

1 kommenttia

Kaupungissa ei ole riittävästi juoppoja homoja kolmen juottolan elättämiseen, mikä ei ollut suuri yllätys.

Pink: homodisko heteroille?