Monenlaista toimintaa ja toimimattomuutta

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 2

Aina välillä kysellään mm. poliittisista järjestöistä ja HLBTIQ-erityisryhmistä. Miten niillä menee? Toisilla paremmin, toisilla huonommin. Lahden Seta ei saanut kokoon hallitusta ja lopetettiin toistaiseksi. Mutta pienikin joukko riittää järjestämään kiinnostavaa toimintaa. Tässä aluksi havaintoja muutamasta ryhmästä.


Pinkkiruusu

Sosiaalidemokraattinen poliittinen järjestö Pinkkiruusu on välillä ollut aika hiljaa. Viime vuonna oli vuosikokoukset ja osallistuttiin Helsinki Prideen, mutta muita merkintöjä ei juuri löydy nettisivulta. Nyt on taas tullut uutta elämää. Maaliskuun alussa kerrottiin SDP:n puoluehallituksen kannasta sukupuolineutraaliin avioliittoon. Ja jälleen suunnitellaan kesän Prideä.

http://pinkkiruusu.wordpress.com/


Vasara

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vuosi sitten vasemmistoliiton puoluevaltuusto hyväksyi Vasemmistoliiton Sateenkaarirakastajat-ryhmän perustamisen. "Vasara" toimii asiantuntijana seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyvissä asioissa Vasemmistoliiton sisällä. Vasaran Facebook-ryhmässä on n. 220 jäsentä, mutta heidän facebook-sivuillaan ei ole viime kesän jälkeen merkintöjä.

Ks. facebook-ryhmä


Kummakerho

Kummakerho eli queer-aiheinen nettisivusto ja yhteisö elää kohtalaisen aktiivisesti. Nettisivulla on monenlaista luettavaa. Myös tapahtumia on järjestetty ja luvassa on lisää. Esim. tänään 18.3.2010 on keskustelu BDSM:stä Helsingissä.

http://www.kummakerho.net

2 kommenttia