Viihdetaiteilija Liberacesta tehdään elokuva.

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • JuhaniV
  • 2

Maailmankuulusta viihdetaiteilijasta Liberacesta tehdään elokuva. Näyttelijävalinnat taiteilijaksi ja hänen miespuoliseksi rakastajakseen yllättävät perusteellisesti.

Räiskyvä Liberace on lähes jäljittelemätön esiintymistyylinsä puolesta. Englanninkielinen ilmaisu "flamboyant" kuvaa hyvin hänen tyyliään. Julkisesti hänestä vihjailtiin homona. Hän kielsi olevansa homo ja haastoi lehtiä oikeuteen, voittaen ja saaden korvauksia. Hänen viimeisinä elinvuosinaan 24-vuotias autonkuljettaja ja henkivartija Scott Thorson ilmoittautui Liberacen rakastajaksi. Välien katkettua hän vaati korvauksia 113 miljoonaa dollaria elatusapua. Lopulta hän sai 95 000 dollaria sovintorahana.

Liberace oli omana aikanaan maailman parhaiten tienaava viihdetaiteilija. Hänen kuuluisin sloganinsa on: "Itkin koko matkan pankkiin". Myöhemmin hän muutti sloganin muotoon "Pankki johon mennessäni itkin koko matkan, ostin koko pankin".

Ymmärtääkseen Liberacen erikoista esiintymistyyliä, kannattaa katsoa YouTuben videoita hänestä.

Vuonna 2012 teattereihin tulevan elokuvan päätähdet ovat Michael Douglas Liberacena ja Matt Damon tämän rakastajana. Näyttelijävalinnat ovat erikoisia siksi, että nämä miehet ovat tähän mennessä esittäneet usein varsinaisten alfa-urosten rooleja.

Examinerin uutinen tulevasta Liberace-elokuvasta
Tietoja Liberacesta Wikipediassa

2 kommenttia

Se on jo toinen elokuva hanesta. Liberace sanoi etta nauran koko matkan mennessani pankkiin. Han oli hyva pianisti mutta ei paassyt pitkalle, ennenkuin alkoi pukeutua flanboyant ja esiintyi melkein kokoajan Las Vegas casinoissa missa little old bluehaired ladys tykkasivat hanesta.Han teki myos muutaman levyn jotka on jo unohdettu. Asui aitinsa kanssa isossa hollywood kodissaan. George hanen veljensa kuoli aika nuorena. Boyfriend kiristi hanelta rahaa.
Liberace oli aikanaan sekä palvottu että inhottu. Hänen esiintymistyylinsä ei takuulla ollut kaikkien makuun. Tietenkin tällaisesta henkilöstä kerrottiin tarinoita. Yksi sellainen on hänen lausahduksensa "I cried all the way to the bank!" Sen taustasta on tietoa vaikkapa Wikipedian selostuksessa taiteilijasta.