Ystävänpäivä lähestyy

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 2

Armanin etusivulla www.armanieschange.com on musta-valkoisia kuvia, joissa keskellä on heterpari ja sivuilla homo- ja lesbopari. Ystävänpäivä on 14. helmikuuta, ja lähipäivinä kuvat somistavat amerikalaisten muotikauppojen ikkunoita.

Moraalinvartijat lähtivät heti liikkeelle. Luxus-merkki sai heti vastaansa kovat protestit. Kuvissa ei nähdä toisiaan rakastavia ihmisiä vaan kehotuksia homoseksuaalisuuteen. Konservatiivinen järjestö National Coalition for the protection of Children ja Families sanoo, että nyt mentiin rakkaudessa liian pitkälle. Samaa mieltä on toinen järjestö OneMillionMoms.com. He näkevät kuvissa sorftprornoa ja vaativat, että Armanin liikkeitä on boikotoitava. Nyt vain on käymässä niin, että kampanja on jo loppu ennen vastatoimenpiteitä.

Viime vuonna italialainen muotitalo Giorgio Armano aiheutti Lontoossa alushousumainoksellaan liikennekaaoksen. Oxford Streetillä Selfridges-kauppatalon edessä oli 25-metriä korkea juliste: David Beckham mustissa retroslipseissä. Tammikuussa Christian Ronaldo nousi otsikoihin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Eikö tuo ihan yhtälailla kehota heteroseksuaalisuuteen? Siinäpä vasta onkin jotain todella vastenmielistä!
Mahdanko nähdä, mitä haluan, vai onko tuossa sekaparissa oikeanpuoleinen mies tuosta miesparista? Jos on, tämähän on kuin mitäkin eheyttäjien propuskaa. Ihan inhottaa pelkkä ajatuskin.