Kivekset kateissa

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006

Bild-lehti kertoo tapahtuman viime syyskuulta 2009. 120-kiloinen O. tapasi tuttavansa Alexander J:.:n iltapäivällä Neussin kaupungin keskustassa. Yöhön saakka juotiin olutta ja snapseja. Myöhemmin mentiin O:n asuntoon. Siellä otettiin vielä muutama drinkki.

J. oli jo nukkumassa sohvalla, kun O:n halut heräsivät ja hän yritti seksuaalikontaktia kaverinsa kanssa. Kun tämä ei reagoinut, O yrittti stimuloida tämän penistä. Siitä J. havahtui ja suuttui. O. tarttui kaveriaan kivespusseihin ja repi niin,että ne repesivät. Suutuspäissään hän heitti kivekset ulos ikkunasta. J. sai vakavia vammoja ja vasta, kun hän meni kotiinsa 2 kilometrin päähän,. hänen äitinsä hälyytti sairasauton.

Kiveksiä ei voitu leikata takaisin, koska ne löytyivät vasta kolmen päivän päästä naapuritalon katon räystäskourusta. Syyttäjä vaatii repijää psykiatriseen pakkohoitoon. Hän on ollut väkivaltainen aikaisemminkin ja erityisesti hän on kourinut kiveksiä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Asiaa käsitellään seuraavan kerran 13. tammikuuta.

Kivesten poisto tai kastraatio voi aiheuttaa vakavia psyykkisiä seuraamuksia. Siitä tulee persoonallisuuden muutoksia, jotka helposti vievät depressioon. Aikaisemmin kastroitiin esim. Bysantissa orjia ja sotavankeja., jotta niistä olisi saatu lauhkeampia. Muita sivuvaikutuksia ovat impotenssi, osteoporoosi ja aineenvaihduntahäiriöt, jotka voivat johtaa sokeritautiin tai korkeaan verenpaineeseen.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!