Hampuri: Eläintenkesyttäjä loukkaantui vakavasti

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006

Hampurin Hagenbeckin eläintarhan koulutushallissa tiistaina kolme nuorta bengalintiikeriä hyökkäsi kouluttajansa, 28-vuotiaan Christian W:n kimppuun. Vammat olivat vakavia. Tuli aivovamma ja käsi jouduttiin amputoimaan. Tila on edelleen kriittinen. Tapahtuman näki 200 show-vierasta.

Welt-lehti kertoo, että eläintenkesyttäjän elämänkumppani halusi kostaa tiikereille. Poliisi otti hänet kiinni harjoitushallilta. Hän aikoi ampua eläimet. Asuntovaunusta ei kuitenkaan löytynyt asetta. Mies on jälleen vapaalla jalalla.

Kyseessä oli Dinner-sirkus. Sieltä kerrottiin, että kyseessä ei ollut vihamielinen eläinten hyökkäys, vaan se tapahtui äärimmäisen vaativassa tilanteessa eläinten kanssa. Sellainen on aina mahdollista. W. oli kompastunut ja eläimet ihmettelivät, mitä tapahtui maahan kaatuneelle alfa-urokselle.. Kun suuret tiikerit tulevat koskettelemaan, se on ohutnahkaiselle ihmiselle vaarallista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Samantyyppinen tapaus on vuodelta 2003, kun Las Vegasisssa Roy Horn sai tiikerinäytöksessä sydänkohtauksen. Tiikeri tarttui miestä niskasta ja yritti raahata sivummalle. Vammat olivat vakavia.


Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!