Newyorkilainen taksikuski kyllästyi homoparin halailuun takapenkillä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Jopa pormestari Bloomberg oli tuohtunut, kun hän kuuli tästä taksikuskista. Kuski heitti autostaan ulos homoparin, joka halaili. Kuski oli nimeltään Medhat Mohamed. Yli viikko sitten hän otti kyytiin East Villagesta liikemies Paul Brunon ja tämän partnerin. Muutaman sadan metrin päässä kuski pysähtyi. Hän oli huomannut, että miehet halailevat takapenkillä. Hän ajoi matkustajansa ulos. Taksikuski valitti New York Postille, että hänen huomionsa meni siihen, etteivät ne vain ala harjoittaa seksiä hänen autossaan.

Hän kertoi vielä, että hän ei erityisesti pidä homoista. Jumala heidät kyllä saa järjestykseen, sanoi 27-vuotias kuski. Edes suuteleminen ei ole hänen autossaan sallittua. Ja miehen pitää olla mies.

Pormestarikin tuohtui. Pormestarin mukaan tuollainen asenne ei sovi New Yorkin taksikuskille. Taksiyrittäjä Steinway Express irtisanoi kuskinsa - ilman irtisanomisaikaa. Taksi- ja limusiinikomissio, eli keltaisten taksien yhteenliittymä aikoo vielä rangaista kuskia. Syynä epäystävällisyys tai kieltäytyminen tehtävästään. Sakko voi olla useita satoja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!