Hampurissa vakava väkivaltatapaus

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

9.10.2009 Mami toi poikansa poliisin luo

Keskiviikkoiltana tuli ensimmäinen pahantekijä äitinsä saattelemana poliisilaitokselle. Hän myönsi tapahtuneen väkivallan. Tutut olivat tunnistaneet hänet valvontakameran kuvasta. Hän myöntää olleensa alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena. Kolmea kaveriaan hän puolusti: näillä ei ollut osuutta väkivaltaan. Poliisin mukaan kaikki neljä olivat kuitenkin aktiivisia potkijoita.

Homojärjestöt järjestävät lauantaina klo 16 paikallista aikaa muistohetken Hansaplatzilla. Se, että hyökättiiin pyörätuolissa istuvaa opiskelijaa vastaan, merkitsee homofobiassa uutta askelta. Ei saa olla niin, että ihmiset hakataan sairaalakuntoon, kun heitä epäillään homoiksi. Näin tilaisuuden järjestäjät perustelevat mielenosoituksta.

8.10.2009

Hampurin poliisi on julkaissut pahoinpitelijöistä valvontakamerakuvan. Neljä nuorta hakkasi sairaalakuntoon amerikkalaisen vaihto-opiskelijan, joka on vammainen ja joutuu käyttämään pyörätuolia. Nuoret haukkuivat hänet ensin homoksi ja sitten hakkasivat. Vieressä oli homobaari. Hakkaajat olivat 15-17-vuotiaita, 160-170 cm, ja heillä oli tummat hiukset. Yhdellä oli erikoinen kampaus eli tukka oli leikattu sivuilta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

29.9.2009

Hampurin St. Georgin kaupunginosassa sattui viikonloppuna vakava väkivaltatapaus. 28-vuotiasta amerikkalaista vaihto-opiskelijaa ilmeisesti pidettiin homona ja hänen kimppuunsa kävi usean nuoren ryhmä. Uhri on vammainen ja nyt hän loukkaantut pahasti. Joshua Sch. oli saattajan kanssa matkalla pitkin Kirchenwegiä. Hän on kotoisin New Yorkista ja opiskelee oikeustiedettä. Hampurissa hän suorittaa opintojen ulkomaanosuutta. Yhden homobaarin edessä heidät pysäytti neljä etelänmaalaista. He kysyivät, onko tämä homo ja pahoinpitelivät uhrinsa. Sairaalassa uhrin kalloon joudutaan kiinnittämään titaanilevyjä.

Pahoinpitelijöille vammainen uhri oli helppo kohde. Häneen tartuttiin takaapäin. Hän kaatui ja hän sai useita potkuja päähänsä. Poliisi tutkii parhaillaan Hansaplatzin videokuvia.

Valvontakamerakuvat auttoivat löytämään sunnuntaiaamuna pahoinpitelyn kohteeksi joutuneen miehen hakkaajan. 24-vuotias mies potki kahden kaverinsa kanssa 48-vuotiasta miestä.Tämän päähän kohdistettiin 16 potkua.

(Welt.de)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!