Suuseksistä ongelmia republikaanien kandidaatille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 2

John McCain on pyrkimässä republikaanien presidenttiehdokkaaksi. Hänen kampanjassaan on ollut jo nyt ongelmia. Lisää tuli juuri äskettäin. Floridan kampanjan varajohtaja Bob Allen pidätettiin yleisestä käymälästä hänen tarjottuaan 20 taalaa siviilipukuiselle poliisille, jos tämä suostuisi suuseksiin. Häntä syytetään prostituutioon kehottamisesta. Enimmäisrangaistus on vuosi vankeutta. Allen vapautettiin 500 taalan takuita vastaan odottamaan oikeudenkäyntiä.

Ironista, että Allen tuki lakialoitetta, jolla julkisen seksin rangaistavuutta olisi kovennettu. Aloite ei mennyt läpi. Hän on myös kannattanut osavaltion perustuslain muuttamista niin, että samaa sukupuolta olevien avioliitot eivät olisi mahdollisia. Hän on myös vastustanut lakia, joka estäisi homojen koulukiusaamisen.

Allen vetäytyi presidenttivaalikampanjasta torstaina. Tahtumalla on varmasti vaikutusta John McCainin vaalikampanjaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Allen on naimisissa ja heillä on yksi lapsi.


Useita eri lähteitä.

2 kommenttia

Kumpaa sukupuolta tuo poliisi oli? Jos oli mies, niin taas nähtiin, että pahimmat homofoobikot ovat itseään haukkumassa. :/
Tapahtuman sijoittuminen yleiseen käymälään, jotka Amerikassa on useimmiten jaettu erikseen miehille ja naisille, voitaisiin tehdä sellainen johtopäätös, että suuseksiä hän pyysi nimenomaan poliisimieheltä. ;-)

Yhdessä uutisjutussa nimenomaan mainittiin urospuolinen poliisi.