Kuninkaallista homoseksiä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 5

Uutiset Englannissa kertovat yhden kuninkaallisen suvun jäsenen joutuneen kiristyksen kohteeksi homoseksivideon vuoksi. Oikeuden päätöksellä henkilön nimeä ei voida julkistaa. Amerikkalainen tv-yhtiö julkisti nimen. Hän on edesmenneen prinsessa Margaretin poika Viscount Linley.

Videon avulla vaadittiin kiristyksen uhrilta 50 000 englannin puntaa (71 705,1484 euroa, keskikurssi 31.10.2007). Poliisi ilmeisesti viritti ansan. Kaksi nimeltä mainittua miestä on pidätetty. He joutuvat olemaan telkien takana ainakin oikeuden käsittelyyn asti, 20.12.2007.

http://www.smh.com.au/articles/2007/10/31/1193618925070.html

***********

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sveitsin viranomaiset ilmoittivat, että he aikovat haastaa oikeuteen Arabiemiraattien hallitsijan, sheikki Falah bin Zayed bin Sultan al-Nahyan. Hän oli neljä vuotta sitten lähennellyt amerikkalaismiestä geneveläisessä hotellissa. Amerikkalainen oli kieltäytynyt. Sen seurauksena sheikki oli raivostunut ja pahoinpidellyt amerikkalaisen. Jos sheikki tuomitaan, rangaistus voi olla jopa kaksi vuotta vankeutta.

http://www.365gay.com/Newscon07/10/103107sheikh.htm

5 kommenttia

Viscount Linley on siis suomeksi Linleyn varakreivi, ja hänen korkea-arvoisuutensa nimi (jota ei saa turhaan lausua) on David Albert Charles Armstrong-Jones. Huonekalutehtailijana ja -suunnittelijana hänet tunnetaan nimellä David Linley. David on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

Kiristysjuttu on jo päätynyt myös hänen Wikipedia-artikkeliinsa.
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Armstrong-Jones,_Viscount_Linley
Kiitos täsmennyksestä.

Kiristystapahtuma on herättänyt tietenkin valtavan julkisen kiinnostuksen. Lehtijuttuja on jo kertynyt paljon.

Jossakin kirjoituksessa kuninkaallista perhettä seuraileva asiantuntija totesi, että nurkkaan ahdistettuna kuninkaallinen suku toimii raivokkaasti, palkkaa parhaimmat asianajajat jne. Vastapuoli saa todella tuntea sen nahoissaan.