UK: homoja ärsyttävä mainoskampanja

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Juhani Viherlahti
  • 20

BBC News kertoo Britannian mainontaa valvovan elimen (ASA) huomauttaneen kristillisen organisaation The Christian Congress for Traditional Values (CCTV) mainoskampanjasta. Kampanjan katsotaan saattavan olla vakavasti loukkaava joitakin ihmisryhmiä kohtaan. Mainoksessa näytetään mies, nainen, poika ja tyttö. Tekstinä: "Homojen tavoite: lakkauttaa perhe".

CCTV puolustautuu sillä, että he ovat huolissaan kristillisiin arvoihin kohdistuvasta uhasta.

ASA pysyy kannassaan ja toteaa mainoksen olevan yllyttävä. Mainos rikkoo mainonnan sääntöjä, yhteiskunnallista vastuuta, soveliaisuutta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

20 kommenttia

Joo. Mielettömyydessään, törkeydessään ja tahattomassa komiikassaan väite on samaa luokkaa kuin keskiajan Euroopassa runsaasti viljelty "juutalaiset myrkyttävät kaivomme".
"Homojen tavoite: lakkauttaa perhe".

Tämä viittaa siihen että perhe olisi jotenkin erityinen kristillinen arvo. Mutta onko näin? Eikö perheitä ole ollut niin kauan kun ihmisiä ylensä on ollut olemassa. Kauan ennen kun ensimmäinen uskonto. Perhe oli alunperin biolognen välttämättömyys. Nykyään se on enemmän juridinen välttämättömyys. Yksilöllisyyden lisääntyessä tämkin alkaa horjua. Homot eivät ole uhka perheelle kyllä se uhka löytyy aivan muualta. Tarkastelkaamme vaikka aioerotilastoja. Homotko syyllisiä avioeroihin?