Katolisten offensiivi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 28

Paavi on pitänyt tämän vuoden viimeisen, perinteisen Angelus-rukouksen ja hän korosti siinä miehen ja naisen avioliiton paremmuutta. Kristillinen perhe on arvokas koko yhteiskunnalle. Pietarin kirkon aukiolla oli tuhansia kuulijoita. Hän puhui paavin asunnon ikkunasta.

Erityisesti hän puhui espanjalaisille. Hän lähetti espanjaksi terveisiä. Samaan aikaan Madridissa oli useiden satojen tuhansien ihmisten mielenosoitus, jossa haluttiin puolustaa kristillistä perhettä ja vastustaa homoliittoja. Paavilla oli suora yhteys Madridissa puhetta seuraaville mielenosoittajille: "Vanhempien on kasvatettava lapsensa uskoon niin, että he osaavat antaa arvon ihmiskunnan olemassaololle". Valencian arkkipiispa tuomitsi Espanjan maallistumiskehityksen. Hän sanoi, että "tämä on petos ja johtaa demokratian rapautumiseen."

Espanjan katolisen kirkon pää haukkui Espanjan pääministeriä, että hän politiikallaan vaarantaa kristillisen perheen hyvinvoinnin. Se on uhka koko yhteiskunnalle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Paavi on äänessä vielä huomenna, ja erityisesti odotetaan tammikuun 1. päivän puhetta.

(n-tv)

28 kommenttia

Paavi alkaa muistuttaa käytökseltään räksyttävää koiraa, joka haukkuu samaa kohdetta yhä uudestaan tajuamatta että hän on menettänyt valtansa muuttaa nykyisen yhteiskunnan uusia kehityssuuntia ja sitä, että katolinen kirkko ei voi määrätä jokaisen ihmisen elämää. Ihmiset ovat alkaneet ajatella myös itsenäisesti ja eri tavalla kuin katoliselle kirkolle on mieleen. Espanjan avioliittolakia hän tuskin pystyy muuttamaan. Rakkikoirana toimiminen vain vahvistaa jo tehtyjä lakeja ja muutosta haluavien ihmisten torjuvaa asennetta paavia ja hänen juoksupoikiaan kohtaan.
Madridissa oli lauantaina mieltä osoittamassa satoja tuhansia ihmisiä. He kokoontuivat perinteisen kristillisen perheen puolesta, homoja ja aborttia vastaan. Spaniens Allgemeine Zeitung kertoo, että mielenosoitukseen osallistui toista miljoonaa ihmistä.

Viikko sitten Teneriffan piispa Bernardo Álvarez vertasi homoja lasten hyväksikäyttäjiin ("Homot ovat yhtä sairaita kuin pederastit"). Hänen puheensa herättivät koko Espanjassa voimakasta kritiikkiä. Hallituksesta sanottiin, että puheet ovat sopimattomia ja vastuuttomia. Piispan fundamentalistinen linja häiritsi myös monia katolisia. Homo- la lesbojärjestöt tuomitsivat piispan vihantäytteiset puheet.

http://www.saz-aktuell.com/newsdetail~key~8630~start~1~app~review.htm