Moskova: äärikansalliset partiot karkottavat homot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Nationalistiset ja ortodoksiset aktivistit yrittävät karkottaa homot yhdestä kaupungin puistosta, joka on suosittu homojen kohtauspaikka. Nämä homojen vastustajat uskovat vakaasti, että he saavat toimia vapaasti, ilman, että poliisi puuttuisi asiaan. Homovastaiset aktivistit aikovat koota useamman henkilön partioita, jotka iltaisin partioivat ja vaativat homoja poistumaan puistosta. Puisto on Moskovan keskustassa. He aikovat pyytää poliisilta ja pormestari Luzkovilta lupaa partioida puistossa.
Lisää englannin kielllä:
http://www.eveningecho.ie/news/bstory.asp?j=222217736&p=zzzzy844z&n=222218496

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Puistossa partioivat ortodoksit joutuivat itse hyökkäyksen kohteeksi lauantai-iltana. Gayrussian venäjänkielisessä uutisessa kerrotaan, että mahdollisesti antifasismiryhmä hyökkäsi ortodoksipartion kimppuun ja muutama loukkaantui pahasti. (Uutisen yksityiskohdat avautuvat huonosti, koska käännöskone ei osaa kääntää kaikkia sanoja).

Partiolle tuli täytenä yllätyksenä se, että he olivat karkottamasssa puistosta homoja ja nyt heidän itsensä kimppuun hyökättiin. Hyökkääjät eivät näyttäneet homoilta. Uutisessa ounastellaan, että tästä voi lähteä liikkeelle homojen rankaisuoperaatio.
Partiot jatkavat homojen karkottamisia puistosta Moskovan keskustassa. Interfax kertoi, että n. 50 henkeä kokooontui puistossa sankarimonumentille ja ortodoksipapit siunasivat heidät. Pappi, isä Alexander Iljashenko sanoi puheessaan toivovansa, että tämä paikka säilyy puhtaana synniltä. Paikalla oli myös vastamielenosoittajia, mutta poliisi pysytteli sivummalla pidätettyään muutaman.