IT: Rooman kaupunginjohtaja avaisi Gay Priden

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 2

Catholic World News uutisoi huolestuttavasta seikasta. Rooman uusi konservatiivinen kaupunginjohtaja on ilmoittanut olevansa avoin kutsulle osallistumisestaan Gay Pride -paraatiin. Hän ilmoitti haluavansa tietää lisää siitä mitä homoaktivistit puuhailevat.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Loistavaa asennetta kerrassaan kaunpunginjohtajalta! No, vitsailen aina välillä, että kun elämä täällä kotona alkaa tuntua liian helpolta, muutan Roomaan ja ryhdyn homovasemmistoradikaaliksi.
Vielä pari päivää sitten Rooman uudella pormestarilla oli toinen ääni kellossa. Hän halusi kieltää pride-paraatin.

Juuri valittu pormestari ja oikeistopoliitikko Gianni Alemanno sanoo, että hän kunnioittaa homoja, mutta pelkää, että Gay Pride-paraati on seksuaalista exhibitionismia. Hän on kaikkea ekshibitionismia vastaan, sekä homojen että heteroiden osalta. Pride-paraati on 7. kesäkuuta 2008. Hän on luvannut keskustella aiheesta kaupunginhallituksessa.

Hän puolustautuu, että ei hänellä ole mitään hampaankolossa homoja vastaan. Päinvastoin keskusta-oikeisto-allianssi edustaa liberaaleja näkemyksiä, jotka eivät millään tavalla aseta kyseenalaiseksi henkilökohtaisia oikeuksia.

Homojärjestö Arcigay jyrähti. Ei pride ole mitään ekshibitionismia, vaan poliittinen tapahtuma. Pride-päivien aikana puhutaan kouluopetuksesta, aidsista ja homofobiasta. Lisäksi on konsertteja, muotishow ja erilaisia juhlia. Vatikaani on ollut kärkäs arvostelemaan prideä.

http://derstandard.at/?url=/?id=3328587