Luovia ideoita homojen eristämiseksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 9

Walt Bayes (70v.) Idahosta (USA) on tehnyt kampanja-aloitteen koulujen erillisistä suihku- ja vessatiloista homoille. Hän ilmoittaa jonkinlaisen erottelun tässä kohdassa olevan paikallaan.

Bayes on erikoinen persoona muutenkin. Kaksi vuotta sitten hän oli 59 päivää nälkälakossa vastustaessaan abortteja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

9 kommenttia

Mielenkiintoinen idea. Mistä kukaan tietäisi varmuudella, kuka on homo ja kuka ei? Joku homohan voisi käyttää edelleen heterojen tiloja ja jos se tulisi joskus ilmi, osa heteroista voisi saada traumoja. Sitten pitäisi ehkä perustaa homojen vähissä pukeissa näkemien heterojen tukiryhmiä ;). Tavallaan tulisi koululaisille / opiskelijoille painetta kaapista ulostautumiseen, mutta kaikki tuskin olisivat ulostuloon valmiita. Pakko-outtaukset kehiin?

Selvisikö uutisesta, koskiko uudistusidea vain homoja vai myös biseksuaalisia ihmisiä sukupuoleen katsomatta ja lesboja? Uusi vessajako: ladies, gentelen, gays? Hmm, enkuksi laitettuna tuohon sisältyisi tietysti myös naiset, mutta bi:t voisivat vierailla kai missä tahansa. Ideaa kerrakseen, todella.
Kyseinen herra ajatteli vain homomiehiä. Näin sen tulkitsen. Biseksuaalit ovat jo niin vaikea käsite, ettei siihen monenkaan ajatuksen lento mitenkään yllä. Transihmisten lokeroinnin hankaluus on ainakin USA:ssa aiheuttanut eräitäkin kalabaliikkeja. Mitä vessaa transhenkilön pitää käyttää? Jestas, että on joillakin vaikeeta, ainakin USA:ssa, meinaan tikukkapipo heteroilla.

Idaho Press-Tribune on kerännyt uutiseensa myös muita tämän komean parran omaavan herran aivoituksia:

http://www.idahopress.com/?id=8264