KKK: Jos Obamasta tulee presidentti

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Ku-Klux-Klaanin johtaja sanoo Focus onlinen mukaan, että jos Obamasta tulee presidentti, hänen valtakautensa jää lyhyeksi. Ku-Klux-Klaani tunnettiin murhapoltoista ja murhista, mutta viime vuosina järjestö on ollut aika hiljaa. Mutta nyt rasistinen järjestö on jälleen saanut uutta intoa.

Haastattelussa KKK:n johtajat Earl Johnson ja Carl Dupre kertovat KKK:n pitkästä historiasta. Kaikki mitä on tehty, ei ole ollut täysin oikeudenmukaista, mutta se on oikein, että he puolustavat valkoista rotua vaikka asein. He omistavat koko elämänsä puolustaakseen vakaumustaan. Dupre sanoo, että hänellä on kotona 25 asetta. Niitä hän aikoo käyttää itsepuolustukseen, jos on tarpeen.

KKK haluaa vahvan valkoisen ja kristillisen Amerikan 2000-luvulla, ilman mustia, juutalaisia, meksikolaisia tai homoja. Mustat ja latinot tekevät eniten rikoksia. Miksi niitä suvaittaisiin. Tasa-arvon tulee koskea valkoista rotua, ei vähemmistöjä. Vaalilauseemme on: Jumala, rotu ja isänmaa.

Kun KKK:n jäsenet hakkaavat homoja ja mustia, onko se Jumalan tahto, kysyy toimittaja? Jumala ei ole suvaitseva vaan oikeudenmukainen. Jumala rankaisee niitä, jotka rikkovat hänen lakejaan. KKK on Jumalan instrumentti ja siinä noudatetaan Jumalan tahtoa.

KKK:lla on 100-150 osastoa ympäri Amerikkaa. Monet ovat pieniä, monet ovat suuria. Toisilla on perinteiset viitat. Monet osastot ovat yhteistyössä uusnatsien kanssa. Jokaisessa osavaltiossa on Johtaja (Grand Dragon). Sitten on myös Night Hawks (yön haukat), jotka vastaavat turvallisuudesta. On myös Kludds, jotka ovat henkisiä johtajia. Normaalijäsenillä on valkea kaapu, yön haukoilla musta. Korkeimmilla hierarkiassa on vihreä tai punainen ja valkoinen, jossa on olkanauha.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Huhujen mukaan KKK:n jäsenmäärät ovat lisääntyneet. Valkoinen mies kokee uhkaa. Halutaan olla ylpeitä valkoisesta Amerikasta. Ei haluta, että maa muuttuu 50 vuodessa kehitysmaaksi. Liberaalien ja ulkomaalaisten vaikutusvalta on katkaistava. KKK:hon hyväksytään vain eliitti eli parhaat. Hakijoilla ei saa olla takanaan rikoksia, he eivät voi olla homoja eikä heillä saa olla sekarotuisia avioliittoja. KKK:ssa ollaan kuin pienessä perheessä. Siellä puhutaan asiat halki.

KKK-laiset korostavat perinteitä kuten palavia ristejä. Monia viehättävät nämä rituaalit. Nykyään myös naisia otetaan mukaan. Heille annetaan tukitehtäviä. Johdossa he eivät voi olla. Arkielämässä ne miehet, joita naiset johtavat eivät ole oikeita miehiä.

Presidentinvaaleista he eivät sano kantaansa. Mutta nainen ei kuulu Valkoiseen taloon muuten kuin vaimona. KKK:n teemoja ovat: meksikkolaisia vähemmän, tapojen turmellus on saatava loppumaan (homot pääsevät jo naimisiin). Sotilaat pois Irakista Meksikon rajaa vartioimaan.

Jos Obamasta, tuosta muslimineekeristä tulisi presidentti niin ---------- ei hän kauan siinä virassa olisi.

http://www.focus.de/panorama/reportage/tid-9713/ku-klux-klan-fuehrer-obama-wird-nicht-lange-praesident-sein_aid_297020.html

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!