USA: Ääriuskovaiset häviämässä kulttuurisodan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Näin päättelee Gregory Paul. Hän on riippumaton tutkija, joka tarkastelee kulttuurin eri osa-alueiden monimutkaisia vuorovaikutuksia.

Mainiossa pakinassaan Gregory Paul väittää, että juuri äärioikeisto ja änkyräuskovaiset ovat tehneet amerikkalaisesta homoliikkeestä niin vahvan kuin se tällä hetkellä on. Ääriliikkeiden julkinen kiihkoilu ja homojen (homomiehet ja lesbonaiset) demonisointi on toiminut suoraan homojen eduksi. Nyt alkaa olla tilanne, että homojen julkinen mollaaminen ei olekaan enää poliittisesti korrektia Amerikassa. Homoista on tullut enenevässä määrin valtavirtaa ja tavallisia amerikkalaisia.

Paul luettelee useita "pikkusotia", jotka homot ovat lopulta voittaneet. Esimerkkinä vaikkapa kiihkouskovaisten Ford-boikotti, jonka he luulivat voittaneensa ja päättivät lopettaa boikotin. Ford palasi tuota pikaa entiseen myönteiseen toimintamalliin suhteessa homoihin.

Paul vinoilee, että uskovaiset tarvitsevat paholaisensa. Kiihkokristityillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ehdoton voitto. Homot on pysäytettävä ja nopeasti! Uhkana on, että nämä ääriliikkeet jäävät vähäisiksi äriseviksi joukkioiksi, jotka menettävä yhteiskunnallisen uskottavuutensa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Näytelmän Angles in Amerika repliikkiin viitaten Paul toteaa, että on jo liian myöhäistä, homokissa on karannut kassista, eikä aio sinne palata.

http://www.opednews.com/articles/The-Gays-Are-Winning--Why--by-Gregory-Paul-080624-910.html

1 kommenttia

Kun ajattelen vastaavasti Eurooppaa, niin heti tulee mieleen katolisen kirkon kärsimät merkittävät tappiot. Esimerkkinä vaikkapa Espanjan homoavioliitot, vaikka kirkko niitä raivokkaasti vastusti. Katolisen kirkon virhe on ollut puuttua röyhkeästi eri maiden politiikkaan, vaikka sen pitäisi pysyä visusti hengellisissä aiheissa. Arvelen monen poliitikon pitävän katolisen kirkon puuttumisia täysin sietämättöminä. Tilanteen tullen annetaan takaisin.

Mahtava anglikaanikirkko on heikentymässä merkittävästi sisäisten kiistojensa vuoksi. Niiden aiheenahan on ollut kirkon suhtautuminen homoseksuaalisuuteen ja naispappeuteen. Todellisuudessa taistelu on lopulta vallasta.

Suomessa änkyräuskovaiset ovat pieni vähemmistö. He näyttävät ottavan oppia lahden toiselta puolen USA:sta. Ei toimi enää kunnolla täälläkään. Nyt piperöidään homoparien siunaamisesta. Ei menee enää kovinkaan pitkään, kun luterilaisemmekin saavat mietittäväkseen oikein kunnollisen kirkollisen homoavioliiton.