Ex-Gay-saarnamiehet liikkeellä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 6

Aivan äskettäin on julkisuudessa käsitelty uusia tutkimuksia homoseksuaalisuuden syistä, joiden mukaan alkaa näkyä yhä vahvemmin homoidentiteetin olevan ihmisen rakenteeseen sidottua, eikä niinkään opittu tapa.

Eikö vain samoihin aikoihin Exodus Internationalin (maailman suurin ex-gay-organisaatio) puheenjohtaja Alan Chambers kumoa kaiken:
"Totuus on se, että tarkasteltaessa homoseksuaalisuus-kysymystä, ainoa seikka, jonka me tiedämme tällä hetkellä on se että homoseksuaalisuus on kehtisyprosessin tulos. Ikinä ei ole ollut mitään tutkimusta, joka olisi ollut toistettavissa ja että olisi olemassa mitään geneettistä tekijää homoseksuaalisuudessa."

Todellisuudessa pätevät ja toistetut tutkimukset osoittavat tällä hetkellä Chambersin väitteet virheellisiksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

6 kommenttia

Paul Cameron on huonomaineinen homovastainen tutkija ja Family Research Instituten johtaja. Hän kävi juuri puhumassa Moskovassa. Interfaxin uutisessa kerrotaan hänen todenneen, että jos yhteiskunta vastustaa [homoseksuaalisuuden markkinoimista], homojen määrä laskee 60-70 prosenttia asiantuntijoiden mukaan. Hänen mukaansa homoseksuaalisuus ei riipu geneettisistä tekijöistä taikka perimästä.

Cameron nuoleskelee Moskovan suuntaan: "USA tarvitsee apuanne. Haluamme Venäjän sanovan vahvan "EI" homoseksuaalisuudelle. Yhdysvaltain hallitus jättää perusteettomasti huomiotta meidän (!) tieteellisten tutkimustemme tulokset. Länsi on rikas, mutta tämä nimenomainen seikka aiheuttaa sen kuoleman."

Viime vuonna Cameron väitti esitelmässään Englannissa, että 29 prosenttiin lasten raiskauksista ja murhista homot ovat syypäitä.
Mitä ei näy ei ole? Eikö ukolla sitten satu muuta tekemistä olemaan...

Kai joku on siellä vastustamassa näitä ajatuksia? Tai hylkäämässä?