Fort Lauderdalen pormestarille vuoden vessapaperit

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 10

Homoaktivistit Fort Lauderdalessa Floridassa ovat käynnistäneet kampanjan pormestariaan vastaan. Pormestarille lähetetään vessapaperirullia tai ainakin pari ruutua, jotta hän voisi niillä pyyhkiä mielestään epämiellyttävät ajatukset.

Pormestari on alkanut hankkia uusia automaattivessoja, jotta homopuuhat saataisiin vessoissa loppuman. Viime vuonna on kuulemmma ollut jo kaksi pidätystä vessaseksin takia.

Pormestari ilmoittaa, että ainuttakaan rullaa ei ole vielä tullut. Sen sijaan on tullut satoja sähköpostiviestejä, joissa on ollut vessapaperikuvia.
(Queer.de)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

10 kommenttia

Pormestari Jim Nauglea vaaditaan nyt eroamaan kampanjassa, joka on saanut nimekseen "Vetäkää Naugle alas vessasta". Kahdessa paikallislehdessä oli kumpaisessakin kokosivun ilmoitukset, joissa eroa vaadittiin.
Tiistaina pormestari piti lehdistötilaisuuden ennen raatihuoneen edessä alkavia homojen mielenosoituksia. Hän ei perääntynyt vaa nheitti lisää löyöyä. Hän sanoi, että oikeastaan hänen pitäisi pyytää anteeksi ettei jo paljon aikaisemmin puuttunut tähän vessaongelmaan. Iseiltä ja äideiltä tulee valtiuksia, että ennen kuin lapsen voi päästää vessaan täytyy itse käydä tarkistamassa mitä siellä tapahtuu.

Homoaktivistit edelleen sanovat, ettei olemitään näyttöä siitä, että olisi ongelmia. On vain jokin yksittäinen tapahtuma.

===========

Tämä on asia, jossa mahdollisesti olen eri linjalla noiden aktivistien kanssa. Asuin taannoin esikapunkialueella, ja siinä lähellä oli ulkoilualue, maja ja puinen vessa sekä vessan vieressä kuntopolku. Jossain vaiheessa se vessa tuli autoilevien homojen tietoon ja sinne alkoi sellainen trafiikki, että syysiltoina parkkipaikat eivät riittäneet. Ennen pitkää se alkaa herättää säännöllisesti ulkoilevien huomiota. Majan terassilta oli suora näkymä vessalle. Joku vessan pitkäaikaisasiakas totesi kerran Vanhan kellarissa: "Taso on laskenut, kun siitä paikasta tuli pyhiinvaelluskohde". En tiedä poltettiinko vessa vai purettiinko se, mutta nyt on hiljaista. Sääli kuntoradalla hölkkääviä aiheesta kiinnostuneita isiä. Homot kyllä löytävät uusia paikkoja.

Jotenkin nämäkin aisat voisi hoitaa näkymättömämmin, diskreetisti. Oikein pelottaa, että autoilijat saapuvat kuin heinäsirkkalauma.