Fort Lauderdalen pormestarille vuoden vessapaperit (juttukommentit)

Pormestari Jim Nauglea vaaditaan nyt eroamaan kampanjassa, joka on saanut nimekseen "Vetäkää Naugle alas vessasta". Kahdessa paikallislehdessä oli kumpaisessakin kokosivun ilmoitukset, joissa eroa vaadittiin.
  • 2 / 10
  • vaeltaja2006
  • 26.7.2007 7:44
Tiistaina pormestari piti lehdistötilaisuuden ennen raatihuoneen edessä alkavia homojen mielenosoituksia. Hän ei perääntynyt vaa nheitti lisää löyöyä. Hän sanoi, että oikeastaan hänen pitäisi pyytää anteeksi ettei jo paljon aikaisemmin puuttunut tähän vessaongelmaan. Iseiltä ja äideiltä tulee valtiuksia, että ennen kuin lapsen voi päästää vessaan täytyy itse käydä tarkistamassa mitä siellä tapahtuu.

Homoaktivistit edelleen sanovat, ettei olemitään näyttöä siitä, että olisi ongelmia. On vain jokin yksittäinen tapahtuma.

===========

Tämä on asia, jossa mahdollisesti olen eri linjalla noiden aktivistien kanssa. Asuin taannoin esikapunkialueella, ja siinä lähellä oli ulkoilualue, maja ja puinen vessa sekä vessan vieressä kuntopolku. Jossain vaiheessa se vessa tuli autoilevien homojen tietoon ja sinne alkoi sellainen trafiikki, että syysiltoina parkkipaikat eivät riittäneet. Ennen pitkää se alkaa herättää säännöllisesti ulkoilevien huomiota. Majan terassilta oli suora näkymä vessalle. Joku vessan pitkäaikaisasiakas totesi kerran Vanhan kellarissa: "Taso on laskenut, kun siitä paikasta tuli pyhiinvaelluskohde". En tiedä poltettiinko vessa vai purettiinko se, mutta nyt on hiljaista. Sääli kuntoradalla hölkkääviä aiheesta kiinnostuneita isiä. Homot kyllä löytävät uusia paikkoja.

Jotenkin nämäkin aisat voisi hoitaa näkymättömämmin, diskreetisti. Oikein pelottaa, että autoilijat saapuvat kuin heinäsirkkalauma.
vaeltaja2006 kirjoitti:

> "Jotenkin nämäkin aisat voisi hoitaa näkymättömämmin, diskreetisti. Oikein pelottaa, että autoilijat saapuvat kuin heinäsirkkalauma."

Jos niitä paikkoja olisi enemmän, niin asiasta kiinnostuneiden ei tarvitsisi käytää vain niitä paria toimivaa paikkaa.
Fort Lauderdalessa Floridassa nyt myös turismibusines on älähtänyt. Paikkakunta on nimittäin kuudennella sijalla sateenkaarimatkailijoiden kiinnostuksen kohteista USA:ssa. Pormestarin homofobiset julkiset kommentit ovat ärsyttäneet homoja laajalti. Nyt pelätään, että homot jättävät paikkakunnan väliin. Paikkakunnan turistiviranomaiset ovat palkanneet tarkkailijoita seuraamaan kuinka laajalle uutinen on levinnyt USA:ssa ja Euroopassa.

365gay.com teki pikakyselyn tuhannelle lukijalle. 75% ilmoitti ottavansa huomioon pormestarin kommentit matkakohdetta valitessaan.

USA:ssa liiketoiminnan tärvääminen voi olla tosi vakava paikka. Pormestari on nyt saanut siis uuden tahon painostamaan itseään.
  • 5 / 10
  • vaeltaja2006
  • 28.7.2007 7:33
"Näkymättömästä näkyväksi"

Tämä uutinen hieman sivuaa noita yllä olevia kannanottoja:

Kölnin lähellä A57-tien Dong-levähdyspaikka on ollut tunnettu homojen tapaamispaikka. Siitä lähdetään metsään ja sen vieressä on teollisuusalue. Vain joku koirankusettaja voi sattua paikalle. Poliisi sanoo, että jos tuota menoa olisi vilkkaammalla paikalla, se voisi aiheuttaa julkista häiriötä, mutta yksinäisellä pusikko-, metsä- ja teollsiuusalueella ei ole ollut ongelmia eikä tarvetta puuttua asiaan.

51-vuotias nainen kertoo, etä hän luuli aluksi, että Musti haistoi jäniksen korkean heinän seassa. Lähemmäksi tullesaan hän näki miehen pepun liikkuvan ylös-alas. Siinä oli kaksi alastonta miestä. Siitä on jo kome vuotta. Nyt hän ei enää hätkähdä, kun törmää miespareihin hämärässä. Mutta kivaa se ei ole. Siellä on aika railakas meno.
Teollisuusalueen puolella katu päättyy kääntöapikkaan. Pikku polut vievät metsään. Kun tieto paikasta tuli internettiin, paikka vilkastui entisestään. Lähiasukkaat ovat valittaneet, mutta poliisi sanoo, ettei ole mahdollisuuksia puuttua asiaan. 51-vuotias odottaa talvea. Silloin se meno vähän hiipuu.

(rp-online.de)

==============

>Jukka kirjoitti: Jos niitä paikkoja olisi enemmän, niin asiasta kiinnostuneiden ei tarvitsisi käytää vain niitä paria toimivaa paikkaa.

Varmasti totta. Minäkin näin kerran unen kesämökiltämme. Sinne alkoi liikennöidä seiskan raitiovaunu 15 minuutin välein ja sillä pääsi nopeasti homobaariin. Olo tuntui onnelliselta: vihdoinkin. Ei tarvitse enää ikävystyä maalla, vaan pääsee ratikalla nopeasti omiensa joukkoon. Se oli ns. toiveuni. Aamulla totuus paljastui. Lähimpään gaypaikkaan ainakin 60 kilometriä.

En yhtään ihmettele, että jos lähistölle syntyy homojen suosima levähdyspaikka, sinne tullaan kauempaakin.
vaeltaja2006 kirjoitti: " homojen suosima levähdyspaikka"

Tämä pelasti aamuni! :-)
Vetäkää promestari Naugle vessasta alas -liike laajenee. Asiasta kirjoitti New York Times.

Pormestari pitää päänsä. Pormestarin eroa on vaadittu. Homojärjestöt USA:ssa ovat jopa keskustelleent matkailuboikotista Fort Lauderdaleen. Se ei olisikaan pikkujuttu, sillä arviolta 950 000 homoturistia kantaa paikkakunnan liike-elämään 1,2 miljardia dollaria vuodessa.

Pormestari Naugle: "Olen huolestunut tuosta yhdestä miljardista dollarista, mutta sitäkin enemmän olen huolissani puistojen suojelemiseksi lapsillemme ja ihmishenkien suojelemiseksi."

Sanonta "saving lives" tuntuu käsittämättömältä. Pormestari ajattelee HIV:n leviämistä. Se siis estettäisiin yksin istuttavalla automaattivessalla!
Pormestari Jim Naugle jatkaa julkista sanasotaansa homoja vastaan. Eilen hän piti lehdistötilaisuuden Fort Lauderdalen kaupungintalon edessä tukenaan vanhoillisia kirkollisia johtajia hänen rinnallaan. Pormestari julisti, että homoseksistä on tullut terveyskriisi kaupungissa. Tästä hän syyttää hillitöntä homoseksiä uimarannan vessoissa. Ratkaisuksi hän on tarjonnut yhden hengen automaattivessaa, jonka hintalappu on huomattava.

http://www.365gay.com/Newscon07/08/082107la.htm
Tuo kirkollisten johtajien paikalle tulo vahvistaa epäilyni, että todellisuudessa on kysymys aivan muusta. Konservatiivit pyrkivät käyttämään homouhkakuvia apuna omiin valtapyrkimyksiinsä. Naugle ehkä varmistelee uudelleenvalintaansa. Näin raadollista tämä vain on. Se, kuinka homot tähän reagoisivat olisikin sitten nykyistä tarkemman mietinnän paikka. Kuljetetaanko homoja todellisuudessa kuin pässiä narusta. Kun konservatiivit tarvitsevat uhkakuvia ärsytetään homot liikkeelle ja vastakkainasettelu onkin kivasti valmis. Ehkä joissakin tilanteissa asian vaikeneminen kuoliaaksi olisi hyvää politiikkaa.
Browardin piirikunnan komissio poisti yksituumaisella päätöksellä pormestari Nauglelta jäsenyyden matkailulautakunnasta. Komissio kutsui Nauglea fanaatikoksi, jonka kommentit ovat halveksittavia. Komission jäsenet katsovat Nauglen homoihin kohdistamien jatkuvien hyökkäilyjen vahingoittavan matkailuelinkeinoa, joka on piirikunnan tärkein tulonlähde.

Fort Lauderdalen kaupungin komissio palaa kesälomalta ensi kuussa ja ottaa varmasti Nauglen käyttäytymisen käsittelyynsä. Naugle on ollut tilanteessa varsin uhmakas.

http://www.365gay.com/Newscon07/08/082907laud.htm