´Tuhmia´ uutisia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 7

Joukko palomiehiä päätti huvitella Bristol Downin alueella. He menivät gay-cruising-alueelle, panivat torvet soimaan ja valonheittimet valaisemaan lähipuskia. Yksi cruisailija teki valituksen ja kolmen kuukauden tutkinnan jälkeen tuli rangaistuksia: kaksi palomiestä sai tuhannen punnan sakon, yksi sai alennuksen ja yksi varoituksen. Nyt he joutuvat kurssille, jossa opetetaan tasa-arvoa. Esimies sanoo, että miehillä ei ollut mitään komennusta sille alueelle. Kaikki syytökset homofobiasta tai rasismista otetaan palokunnissa vakavasti. (PinkNews)

Belgiassa oikeus on antanut pikasakon nuoren heteroparin pikapanosta parkkialueen reunalla ulkoilmassa. Valvontakamera näki 24-vuotiaan miehen ja 22-vuotiaan naisen. Myös ohikulkijat olivat panneet merkille panopaikan. Mies sai oikeudessa 275 euroa sakkoja, nainen 143 euroa. Seksi voi johtaa sakkoihin, oli homo tai hetero.(Queer.de)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

7 kommenttia

Kunhan tässä juolahti mieleeni...

Millähän perusteella miehen suoritus arvioitiin huomattavasti hintavammaksi kuin naisen? Jos oli kuitenkin pariskunnasta kyse ja molemmat harrastivat seksiä ihan omasta halustaan? Että miehen viuhahdus tai julkisella paikalla pelehtiminen on julkeampi teko kuin naisen. Hassu juttu musta...
Jospa sakkojen suuruutta määräsi henkilöiden tulotaso?