´Tuhmia´ uutisia (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • armyofme
  • 5.10.2007 20:50
Kunhan tässä juolahti mieleeni...

Millähän perusteella miehen suoritus arvioitiin huomattavasti hintavammaksi kuin naisen? Jos oli kuitenkin pariskunnasta kyse ja molemmat harrastivat seksiä ihan omasta halustaan? Että miehen viuhahdus tai julkisella paikalla pelehtiminen on julkeampi teko kuin naisen. Hassu juttu musta...
  • 3 / 7
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 5.10.2007 23:35
Tämä seuraava kuulunee Vaeltajan nimittämään tuhmien uutisten luokkaan.

Amerikkalaisilla homoilla on jälleen aihetta vahingoniloon.

Oklahomalainen oikeuden tuomari Donald Thompson joutuu neljäksi vuodeksi laskemaan tiilenpäitä. Syynä on penispumpun käyttö oikeudessa samaan aikaan kun hän johti oikeuden istuntoa. Hänet tuomittiin neljästä säädyttömästä paljastelusta. Hän yritti estää pumpun toiminnan esittelyn oikeudenkäynnissä, jossa hän tuli tuomituksi. Penispumpun surina tallettui myös oikeusistuntojen nauhoituksiin.

Thomson oli toiminut 23 vuotta tuomarina. Hän oli tullut kuuluisaksi ankarista tuomioista. Kerran hän yritti langettaa elinkautistuomion miehelle, joka oli sylkenyt poliisin päälle.

Thomson vastusti aktiivisesti homojen oikeuksia toimiessaan ennen tuomarin virkaansa Oklahoman edustajanhuoneen jäsenenä.

365gay.com -uutinen sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen kuinka Thompson oli penispumppua oikeudessa käyttänyt. Olen liian ujo sitä tänne kääntämään. :-) Ken sen haluaa lukea, löytää uutisen osoitteesta:
http://www.365gay.com/Newscon07/10/100207court.htm
  • 4 / 7
  • vaeltaja2006
  • 7.10.2007 10:41
Berliini - seksipääkaupunki?


Queer.de arvoi, että Berliinissä on seksibileitä enemmän kuin missään muualla maailmalla. Matkailijalle on selkeä ohje: älä unohda kondomeja kotiin. Kaupunkilehdestä löytyy 20 seksibileen tiedot; lisäksi baareissa on pimeitä takahuoneita. On saunoja ja seksielokuvateattereita. On myös yksityisesti organisoituja juhlia, joita mainostetaan gayromeossa netissä. Tuskin missään maailman kaupungissa on yhtä paljon seksipartyja. Virallinen turistitoimisto esittelee sivuillaan, mistä baareista löytyy takahuoneita.

Jotkut sanovat, että vessojen purkaminen toi tilalle seksibileet. On pissapartyja, nakupartyja, jne jne. Raju meno ei hymyilytä aids-valistusta tekeviä. Huhut kertovat, että monissa pimeissä huoneissa kumit ovat epäsuosittuja. On myös ilmaantunut yksityisten järjestämiä bileitä, joissa avoimesti puhutaan barebackin puolesta. Siinä ohessa alkoholin tai huumeiden käyttö vie arvostelukyvyn ja otetaan riskejä.

Uutta on "Dark Angels"-ryhmä, joka käy pimeissä huoneissa ja suosii turvaseksiä ja tarvittaessa antaa turvaesitteitä. Mutta se, joka on liian lihava, vanha tai ruma, ei saa sosiaalityöntekijää seurakseen, ja niin hän ajautuu yksin pimeän kontakteihin. Nyt on perustettu uusi yhdistys Ajpnia, joka viikottain järjestää turvaseksibileitä entisen kirpputorin tiloissa (Eisenacher str. 23). Sinne ovat tervetulleita kaikki, nuoret ja vanhat, rumat ja kauniit. Kaikki pääsevät mukaan turvaseksileikkeihin. Esitteessä sanotaan, että useimmat ovat alusasuissa tai ilman vaatteita.

Vielä kerran kysymys: Miksi Berliini vetää puoleensa? Metropoli vetää puoleensa luovia ihmisiä, mm. taiteilijoita, mutta myös kaikenlaista pornoteollisuutta. Homotiheys neliökilometriä kohti on Berliinissä aika korkea. Kysyntää seksibileille on paljon. Ja turistit seuraavat perässä. On paljon niitä, joille anonyymissä joukossa puuhailu on hauskaa.

Dark Angel -kotisivu
http://www.darkangel.eu/

Du-und-Ich -lehti julkaisee kuukausittain kuukauden Dark Angelin:
http://www.mancheck-berlin.de/darkangel/_presse/xduundich0506.jpg
Ja Thomson on, da-daa, republikaani... vaihteeksi. Tämä oli yllätysveto jopa verrattuna muihin viimeaikojen seksitoilailuihin. Odotan mielenkiinnolla mitä ne seuraavaksi siellä suuressa maailmassa keksivät.
  • 6 / 7
  • vaeltaja2006
  • 2.11.2007 15:27
Testejä levähdyspaikalla


Zürichin aids-tukikeskus on jalkautumassa moottoriteiden parkkipaikoille ja tarjoaa nopeita syfilis-testejä kruisailijoille. Näitä kaappihomoja on ollut vaikea tavoittaa muulla tavoin. He eivät ole tungeksineet tukikeskusten testeihin sillä välin, kun vaimo kotona keittelee perunasoppaa.

Maaliskuussa aloitetaan kolmella levähdyspaikalla: Kemptthal, Wädernswil ja Büsisee. Kaksi työntekijää on öisin paikalla. Tarjotaan mm. syfilis-pikatesti. Testaus maksaa 6 euroa. Tukikeskuksen mukaan siellä on aivan toinen joukko kuin homoklubeilla tai homosaunoissa.

Syfiliksen ongelmana on se, että sen oireita ei juuri tunneta. Se tarttuu oraali- ja anaalisuhteissa. Alkuoire voi olla vähäinen ja nejljän viikon jälkeen alkaa oireeton vaihe. Muutaman kuukauden päästä alkavat jälleen oireet: lähinnä flunssan kaltaisia oireita. Sinä aikana tartuttavuus on suuri. Teoriassa se voisi tarttua jopa olutlasista tai vessan pytyltä. Penisilliini tehoaa syfilikseen.

Levähdyspaikan aids-testit eivät ole pikatestejä.
(Gayboy)
  • 7 / 7
  • martin
  • 2.11.2007 17:32
Muistinpa itsekin julkisella paikalla tapahtuneesta seksistä seuraavaa:
Olin arkkipiispa-ruhtinaan palatsin edessä tulossa ulos opiskelupaikastani, kun huomasin palatsin edessä olevan aukion luokse pysäköityjen autojen joukossa yhden auton oven olevan auki ja sieltä puolittain ulkona miehen ja naisen, jotka parastaikaa olivat sukupuolisessa kanssakäymisessä. He katsoivat kylläkin minua, mutta eivät sanoneet mitään. Jatkoin matkaani.