Presidentti Bush torjuu taas homojen oikeuksia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 7

Toistamiseen lyhyen ajan kuluessa presidentti Bush on uhannut käyttää veto-oikeuttaan homojen oikeuksiin liittyvissä asioissa.

Nyt Bush antoi uhkauksen kongressille, että hän estää vetollaan budjetin määrärahan Washington DC:lle, ellei sanamuoto sisällä nimenomaista mainintaa, ettei rahoja voi käyttää parisuhderekisterin kuluihin DC:ssä.

Iroonista, että juuri samainen määräraha sisältää myös presidentti Bushin palkan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toukokuussa Bush uhkasi vetolla, jos homot ja lesbot liitettäisiin liittovaltiotason lainsäädäntöön koskien viharikoksia.

Lähde: 365Gay.com

7 kommenttia

JuhaniV kirjoitti: "Toukokuussa Bush uhkasi vetolla, jos homot ja lesbot liitettäisiin liittovaltiotason lainsäädäntöön koskien viharikoksia."

Ihanko totta Bushin mielestä ihmisiä saa hakata, jos ei vain satu pitämään esimerkiksi heidän seksuaalisesta suuntaumuksestaan? Kumma tyyppi. Taitaa olla ruuvit pudonneet jo aikaa sitten kyydistä.
Kannattaa ehkä muistaa, että todellisuudessa Yhdysvaltain presidentti edustaa huomattavan joukon mielipidettä ja linjaa. Luulen hänen joutuvan asemassaan toimimaan myös joskus vastoin omia periaatteitaan, jos niitä häneltä sattuisi löytymään, tyydyttääkseen taustajoukkojensa linjan.

Minä koen Bushin eräänlaiseksi edusmieheksi.