Avoimia ovia, messuja, leirejä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Syksyllä elämänmeno taas normalisoituu, ja vapaa-ajan harrastuksissa ihmiset löytävät omat paikkansa. Helsingissä harrastukset näkyvät niin, että klo 18:n ja 21:n välillä raitiovaunut ja bussit ovat usein täynnä. Valtaosa matkustajista on naisia, jotka menevät tai palaavat kulttuuriharrastuksistaan. Miehet menevät urheilu-, kunto- ja seikkailuharrastuksiisa yleensä omalla autolla.

Myös HLBTI-rintamalla tapahtuu. Ensimmäinen sateenkaarimessu on perjantaina Tuomiokirkon kappaleissa ja syyskuun alussa on Malkuksen elämänkatsomusleiri Janakkalassa.

Helsingin Seudun Setassa alkavat syksyllä avoimien ovien iltapäivät. Joka kuukauden ensimmäinen torstai ovat ovet auki HeSetan uudessa toimistotalossa ja kuppi kuumana klo 15 – 18. Ensimmäinen iltapäivä on torstaina 4.9.

Hesetan talo on Kalasataman metroaseman välittömässä läheisyydessä, ja se on niin hauska pikku talo, että siihen kannattaa käydä tutustumassa ihan rakennuksenkin vuoksi. Samalla saa kuvan koko alueen uudesta ilmeestä. Saapa nähdä, onko lippu salossa Kaasutehtaankatu 1, rakennus 10:n edessä kentällä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Suvilahdessa alkaa olla jo muutakin kulttuuritarjontaa. Elokuun puolivälissä oli flow-festivaali, jossa kävijöitä oli 22 000. ”HLBTI-talon” olisi hyvä olla joko keskustassa tai kulttuurisesti virkeällä alueella. Jos tämä nykyinen talo jää pidemmäksi aikaa käyttöön, siinä saattaa olla potentiaalia.

http://www.heseta.fi/

1 kommenttia

Janakkalassa on 5.-7.9. tosiaan Malkuksen kristillinen ja elämänkatsomuksellinen leiri.