Palomiehet valittavat Pridestä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 6

Neljä San Diegon palomiestä on valittanut työnantajastaan seksuaalisen ahdistelun takia. Miehet joutuivat viime kuussa Pride-paraatin paloautoon. Katselijat katujen varsilla huutelivat hävyttömyksiä ja heittelivät seksuaalisväritteisiä herjoja. Asianajajan mukaan miehet eivät uskaltaneet kieltäytyä, koska pelkäsivät lopputiliä.

Palolaitoksen tiedottaja sanoo, että heiltä kysyttiin. Tarvittiin lisää miehiä, koska varsinaiset osanottajat joutuivat hälytysajoon. 15 vuotta on oltu mukana ilman ongelmia. Meillä on vastuu kaupungistamme ja otamme osallistumisemme Prideen vakavasti.
----------------
Yksi lukija kommentoi. Palomiehille voidaan kernaasti maksaa miljoona dollaria korvausta, jos he eivät koskaan ole viheltäneet minihameeseen pukeutuneen tytön perään.
(Queer.de)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

6 kommenttia

Kun nämä palomiesasiat tulivat nyt keskusteluun, niin tähän hieman toisenlainen palomiesuutinen USA:sta. Olen hieman empinyt sen julkaisemista, etten saa ylläpidolta ympäri korviani, tai peräti porttaria. Katsotaan, kuinka käy.

Tämä juttu on nimittäin amerikkalaisen kaksinaismoraalin kukkanen.

Palomiesten järjestö on julkaissut vuosittain kalenterin, jossa esitellään yläkroppaa paljaana ja alakroppaa täysissä palomiesvarusteissa sikäläisiä palomiehiä. Kalenterimyynnillä on tienattu jopa 150.000 dollaria vuodessa. Vuoden 2008 kannessa komeilee palomies Michael Biserta. Hänestä voisi sanoa, että hän ei ole kuvassa lainkaan hassumpi tapaus. Tähän saakka kaikki hyvin.

Nyt kuitenkin on paljastunut, että samainen herra esiintyi ennen tulensammuttajan uraansa naisporukan kuvaamalla suttuisella nakuvideolla. Sillä hän esittelee Luojan hänelle erittäin runsaskätisesti luomaa sammutusvälinettään. Saatuaan asiasta tiedon palomiesten liitto on peruuttanut kalenterin julkaisun, eikä aio enää julkaista tulevaisuudessakaan. Päätöksen vuoksi he menettävät merkittävän tulolähteen.

Uutinen oli 4.8.2007 New York Postissa

Seitsemän tuon kalenterin kuvaa löytyvät oheisen linkin kautta.
http://www.nydailynews.com/news/galleries/fdny_2008_calendar/fdny_2008_calendar.html

Tuota pornovideota ladataan verkosta vimmatusti. Toivottavasti uutta kalenteria kerkesivät palomiehet pistää tiskin alta myytäväksi. Se on nyt takuuvarma menestys ja keräilykappale.