Helmiä Lapin Kansan tekstaripalstalta (7. päivä)

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Andri Oksa
  • 10

"SETAN suvaitsevaisuutta huutavat eivät suvaitse ASLANia. Mikä ristiriita! Valehtelijoita niin kuin Korhonenkin."

:D Jos teillä on ylimääräistä aikaa ja mahdollisuus lukea ko. lehteä, löytää viimeisen viikon ajalta hauskoja kommentteja teeman ympäriltä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

10 kommenttia

Myös Uuden Suomen ja Hesarin keskusteluista löytyy hupaisia tekstejä. Joku jopa marisee äärisuvaitsevaisten fasismista :)) Mikäpä on maristessa, kun kansanedustaja Tuulikki Ukkola kirjoittaa blogissaan häpeävänsä toimittajien puolesta, nämä kun eivät puolusta sananvapautta vaan ovat häätämässä Tuomi-Nikulaa Lapin Kansasta.

Ilmeisesti mikä tahansa kritiikki ja keskustelun avaus kääntyy näiden änkyröiden korvien välissä suvaitsemattomuudeksi.
Tätä olen monesti aikaisemminkin epäuskoisena naureskellut. Jotkut ihan oikesti pitävät _oikeutenaan_ syrjiä muita, ja kun se heiltä kielletään niin sitten vetoavat härskin tekopyhästi suvaitsevaisuuteen. Haluavat siis suvaitsevaisuuden varjolla harjoittaa suvaitsemattomuutta.

Kyse on vähän samasta kuin jos kävisin väkivaltaisesti jonkun päälle ja hän itsepuolustuksekseen nostaisi kätensä ylös, torjuisi iskujani ja yrittäisi kammeta minut maahan ja tehdä vaarattomaksi, ja minä alkaisin tässä vaiheessa huutaa "senkin suvaitsematon, et anna minun pahoinpidellä itseäsi, järkyttävää fasismia". XD

Surullisen huvittavaa.