Helsingin seudun setan tukala tilanne

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 12

Hesetan kavallusasian tutkinta on loppumetreillään ja asia on menossa syyttäjälle. Kavallus oli oletettua pahempi ja yhdistyksen taloudellinen tilanne on romahtanut. Tällä hetkellä joudutaan miettimän, mitä toimintoja voidaan jatkaa. Toivottavasti Helsinki Pride pystytään toteuttamaan. Se on kuitenkin Hesetan tärkein tavaramerkki. Hesetan kevätkokous joutuu vaikeiden ratkaisujen eteen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

12 kommenttia

Siis poliisitutkinnassa selvisi, että yhdistyksen taloudellinen tilanne oli vielä tiedettyäkin huonompi. Eikö yhdistyksen hallituksella ja tilintarkastajilla ollut tietoa yhdistyksen tämän hetkisestä taloudellisesta tilasta?

En oikein ymmärrä miten se, että nyt selviää yhdistyksen varoista vuosien varrella kavalletun suuria summia rahaa, romahduttaa taloudellisen tilanteen nyt (takautuvasti). Sehän edellyttäisi suurin piirtein sitä, että kavallukseen syyllistynyt olisi ottanut velkaa yhdistyksen nimissä muiden talousvastuullisten siitä tietämättä ja että nuo velat paljastuisivat vasta nyt ja lankeaisivat maksettavaksi?
Yhdistyksen jäsenenä olen saanut tiedotteen tilanteesta, ja yhdistyksen kokouksessa siitä on keskusteltu hyvinkin perusteellisesti, kuten todennäköisesti tullaan tekemään myös kevätkokouksessa. Yhdistykseen kuulumattomille asialla lienee lähinnä sensaatioarvoa, joten en halua tässä ruotia aihetta tämän enempää. Kevätkokoukseenhan saavat osallistua kaikki ennen kokousta jäsenmaksunsa maksaneet...