Saksan idols-kilpailu

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 5

Saksan RTL-kanavan superstar-kisassa lähellä voittoa on rekisteröidyssä parisuhteessa elävä nuori mies, Fady Maalouf. Hän on ollut erityisesti naiskatsojien suosikki ja nyt ihmetellään, mitä tapahtuu, kun tämä parisuhdeasia tuli julki. Hän on 28-vuotias libanonilaissyntyinen ja asuu Hampurissa. Parisuhde solmittiin 19. lokakuuta 2006.

Viime vuonna voittaja Mark Medlock oli myös homo.
Video YouTubessa:

http://www.youtube.com/watch?v=3wPEq0MGJ7o

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

Fady pakko-outattiin


Tämä oli naiskannattajille shokkiuutinen, sanoo bulevardilehti Bild Zeitung, joka itse outtasi Fadyn eilen. "Sydäntenmurskaaja" Fady Maalouf (28) elää parisuhteessa miehen kanssa. Libanonissa homouteen ei suhtauduta lainkaan niin liberaalisti kuin Euroopassa. Islam-professori Udo Steinbach sanoo tämän aamun Bildin sivuilla, että vaikka osassa islamilaista kirjallisuutta esiintyykin homoeroottisuutta, homoja karsastetaan, halveksitaan, jopa uhataan kuolemalla. Libanonissa homoudesta saa sakot, mutta voi tulla myös vankeutta.

Mutta Fadyn osalta tilanne on tämä:

Hän joutuu pelkäämään jopa kuolemaa, kun hän vierailee vanhempiensa ja sukulaistensa luona Beirutissa. Beirutin kristillisen kirkon naispappi kertoo, että tähän mennessä kukaan ei Beirutissa tiennyt Fadyn rekisteröidystä parisuhteesta, mutta nyt se tieto leviää. Saksassa on iso joukko konservatiivisia libanonilaisia, jotka "vakoilevat" epämieluisia maanmiehiään ja vievät viestit kotiin. Tätä teemaa varjostaa mafiamainen meininki. Homoja kiristetään, jopa murhataan.

Myös Fady itse pelkää vihareaktioita, jos radikaalit libanonilaiset saavat tietää homoudesta. Se voi tietää ikäviä asioita. Eilen iltapäivällä Fady Maalouf kieltäytyi kaikista haastatteluista koskien hänen pakko-outtaamistaan.